Bundesliga: Η Λειψία σόκαρε την Μπάγερν

Bundesliga: Η Λειψία σόκαρε την Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Η Λειψία σόκαρε την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο, αφού νίκησε με 3-1 και έδωσε μια ευκαιρία τίτλου στην Ντόρντμουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Βόμβα» στην «Allianz Arena» του Μονάχου με την Λειψία να νικά με 3-1 την Μπάγερν και μία αγωνιστική πριν το φινάλε, η Ντόρτμουντ θα έχει την Κυριακή την «χρυσή» ευκαιρία ν΄ «αγκαλιάσει» τον τίτλο της Bundesliga.

Με αυτή τη νίκη της η ομάδα του Μάρκο Ρόζε εξασφάλισε μια θέση στην τετράδα και το Champions League της ερχόμενης περιόδου. Αντίθετα για τους Βαυαρούς αυτή η ήττα μπορεί και να τους κοστίσει το πρωτάθλημα καθώς παραμένουν μεν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω από τη Ντόρτμουντ, που όμως αγωνίζεται αύριο στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και με νίκη θα έχει την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή και την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της να «σφραγίσει» τον τίτλο.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 25΄ με τον Γκνάμπρι αλλά η Λειψία ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Λάιμερ (65΄), Ενκουκού (76΄ πεν.) και Σόμποσλαϊ (86΄ πεν.)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X