«Λιόν για Λιβάι Γκαρσία!»

«Λιόν για Λιβάι Γκαρσία!»
Photo Credits: INTIME

Η Λιόν ενδιαφέρεται για τον αρχισκόρερ της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία και το επιβεβαίωσε σε ιστοσελίδα που ασχολείται με μεταγραφές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική αποκάλυψη στη Γαλλία για τη Λιόν και τον Λιβάι Γκαρσία.

Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν σοβαρό ενδιαφέρον για τον άσο της ΑΕΚ αναφέροντας πως η Ολιμπίκ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για τον άσο της ΑΕΚ.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «ο 25χρονος Λιβάι Γκαρσία έχει ενδιαφέρον προφίλ για τη Λιόν, είναι γρήγορος, τεχνίτης και ικανός να εξελιχθεί σε όλο το μέτωπο της επίθεσης».

Και εν συνεχεία επισημαίνεται ότι η «Λιόν δεν θα είναι μόνη σε αυτό το θέμα, επειδή αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι επίσης στη μάχη για να προσλάβουν τον Γκαρσία αυτό το καλοκαίρι. Ως εκ τούτου, ο παίκτης θα μπορούσε να έχει την καλύτερη δυνατή επιλογή ως προς τον μελλοντικό του προορισμό».

Καταλήγοντας το ρεπορτάζ αναφέρει ότι «η Λιόν δείχνει αποφασισμένη να φέρει τον νεαρό επιθετικό στις τάξεις της προκειμένου να ενισχύσει το επιθετικό του δυναμικό για την επόμενη σεζόν».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X