EFL: Αφαίρεση βαθμών στη Γουίγκαν από τη νέα σεζόν

EFL: Αφαίρεση βαθμών στη Γουίγκαν από τη νέα σεζόν
Photo Credits: INTIME

Με τιμωρία τεσσάρων βαθμών θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν η Γουίγκαν που απέτυχε να πληρώσει μισθούς παικτών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερις βαθμοί θα αφαιρεθούν από την Γουίγκαν από την League One της επόμενης σεζόν, αφού ο σύλλογος απέτυχε να πληρώσει τους μισθούς των παικτών αυτόν τον μήνα, ανακοίνωσε σήμερα (19/5) η αγγλική Football League (EFL).
Επιπλέον μια ποινή τεσσάρων πόντων έχει επίσης ανασταλεί μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν.

Η Γουίγκαν, η οποία έχει υποβιβαστεί από την Championship, έλαβε τιμωρία τριών βαθμών τον Μάρτιο από την αγγλική Football League (EFL) επειδή δεν πλήρωσε μισθούς και προχώρησε σε καθυστερημένες πληρωμές τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο.

«Η κύρωση θα εφαρμοστεί κατά την έναρξη της νέας περιόδου του πρωταθλήματος με τον σύλλογο να λαμβάνει επίσης επιπλέον αφαίρεση τεσσάρων πόντων για τη σεζόν 2023-24, η οποία πρόκειται να ανασταλεί έως τις 30 Ιουνίου 2024», ανέφερε η EFL σε ανακοίνωσή της.

«Αυτή η κύρωση θα τεθεί σε ισχύ εάν ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, κ. Αμπντουλραχμάν Αλ Τζασμί, δεν καταθέσει ένα ποσό ίσο με το 125% του προβλεπόμενου μηνιαίου μισθού του συλλόγου σε έναν καθορισμένο λογαριασμό συλλόγου έως την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023. Η αναστολή θα ενεργοποιηθεί επίσης εάν ο σύλλογος δεν πληρώσει έγκαιρα τους παίκτες του από τώρα έως το τέλος Ιουνίου 2024.»

Η Γουίγκαν πέρασε οκτώ σεζόν στην Premier League πριν την περίοδο 2012-13 γίνει η πρώτη ομάδα που κέρδισε το Κύπελλο Αγγλίας και υποβιβάστηκε την ίδια σεζόν.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X