Χατζηδιάκος αποτροπιασμένος για τα επεισόδια των οπαδών της Άλκμααρ: «Έτρεμε η οικογένειά μου, αν έχεις τέτοιες προθέσεις μείνε σπίτι»

Χατζηδιάκος αποτροπιασμένος για τα επεισόδια των οπαδών της Άλκμααρ: «Έτρεμε η οικογένειά μου, αν έχεις τέτοιες προθέσεις μείνε σπίτι»
Photo Credits: INTIME

Ο Παντελής Χατζηδιάκος δήλωσε αποτροπιασμένος μετά τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της Άλκμααρ στο φινάλε του ματς με τη Γουέστ Χαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα επεισόδια των οπαδών της Άλκμααρ στιγμάτισαν τη ρεβάνς με τη Γουέστ Χαμ για τα ημιτελικά του Conference League. Μια ρεβάνς που ολοκληρώθηκε οδυνηρά για τους γηπεδούχους (0-1 στο 90+4′) αλλά η οποία θα μνημονεύεται πλέον κυρίως για όσα συνέβησαν μετά το σφύριγμα της λήξης, όταν δεκάδες ultras της AZ άφησαν την κερκίδα τους κι επιχείρησαν να επιτεθούν στο διάζωμα που βρίσκονταν φίλαθλοι και οι οικογένειες των παικτών των Χάμερς.

Αναπόφευκτα, τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία αναγκάστηκε να βιώσουν και οι δύο Έλληνες διεθνείς της Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης και Παντελής Χατζηδιάκος. Μετά τις δηλώσεις του πρώτου ο οποίος ενεπλάκη προσπαθώντας να ηρεμίσει το εξαγριωμένο πλήθος της ομάδας του, δηλώσεις παραχώρησε σε ολλανδική ιστοσελίδα και ο διεθνής στόπερ, ο οποίος εμφανίστηκε αποτροπιασμένος και αποκάλυψε πως στην ίδια κερκίδα που επιχειρήθηκε το «ντου» βρισκόταν η οικογένειά του, η οποία όπως δήλωσε «έτρεμε» καθώς εκτυλίσσονταν τα βίαια σκηνικά σχεδόν μπροστά τους.

«Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη. Η οικογένειά μου ήταν εκεί πάνω. Είμαι σε επαφή μαζί τους και η κοπέλα μου μού είπε ότι έτρεμαν. Η Ελληνίδα γιαγιά μου ήρθε να με δει από τη Ρόδο αποκλειστικά για αυτό το παιχνίδι.

Δεν τους αποκαλώ καν υποστηρικτές μας. Είναι πολύ λυπηρό αυτό που έκαναν. Ό,τι κι αν συνέβη στο Λονδίνο, συνέβη, αυτό όμως που έγινε χθες δεν πρέπει να γίνεται. Πρέπει να πηγαίνεις στο γήπεδο για να παρακολουθήσεις ένα ματς και να στηρίξεις την ομάδα σου.

Αν έχεις τέτοιες προθέσεις, απλά μείνε σπίτι. Ήταν ένα τόσο όμορφο βράδυ, μια τόσο όμορφη ατμόσφαιρα, ήταν υπέροχο να παίζεις ποδόσφαιρο σε ένα τόσο ατμοσφαιρικό γήπεδο. Το απόλαυσα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Όσα έγιναν μετά είναι κρίμα.

Απλά σκεφτείτε. Ίσως εξ αιτίας αυτών των αναταραχών να παίξουμε δύο ματς χωρίς κοινό την επόμενη σεζόν. Αν υποθέσουμε ότι θα παίξουμε στα προκριματικά του Europa League, τότε θα χρειαστούμε τη στήριξη του κόσμου. Δεν μας στηρίζετε με αυτόν τον τρόπο. Μείνετε σπίτι λοιπόν».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X