«Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Παπαγιάννη η Φενέρμπαχτσε»

«Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Παπαγιάννη η Φενέρμπαχτσε»
Photo Credits: INTIME

Επίσημη κρούση στον Γιώργο Παπαγιάννη φέρεται να έχει κάνει η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διατεθειμένη να κάνει το «μπαμ» και με έναν ακόμη Έλληνα διεθνή είναι η Φενέρμπαχτσε!

Σύμφωνα με τους Τούρκους, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και αναμένεται να κινηθεί εξίσου δυναμικά, ώστε να επιστρέψει στο Final Four της Ευρωλίγκας, που φέτος της στέρησε ο Ολυμπιακός στα playoffs.

Πρώτος στη λίστα της Φενέρ, λοιπόν, είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, η τουρκική ομάδα έχει κάνει την επίσημη κρούση στον 25χρονο ψηλό και μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν αρχίσει τις πρώτες συζητήσεις.

Αυτή την στιγμή, εκτός από τους δύο Έλληνες προπονητές, η Φενέρ έχει στις τάξεις της και τους διεθνείς Νικ Καλάθη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X