Ο Αλβες εξυμνεί τη συμβολή της ΑΕΚ στην καριέρα του: «Αυτός ο σύλλογος μου άνοιξε πόρτες - Εχει ιδιαίτερη σημασία το πρωτάθλημα που κερδίσαμε» (ΦΩΤΟ)

Ο Αλβες εξυμνεί τη συμβολή της ΑΕΚ στην καριέρα του: «Αυτός ο σύλλογος μου άνοιξε πόρτες - Εχει ιδιαίτερη σημασία το πρωτάθλημα που κερδίσαμε» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σε συνέντευξή του στην πορτογαλική εφημερίδα O Jogo ο Μπρούνο Άλβες εξυμνεί τη συμβολή της ΑΕΚ στην καριέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωτοσέλιδος Μπρούνο Άλβες στην πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» με τον αθλητικό διευθυντή της Ένωσης να εξυμνεί τους «κιτρινόμαυρους» στη συμβολή τους για την καριέρα του.

«Αυτός ο σύλλογος μου άνοιξε πόρτες, έχει ιδιαίτερη σημασία το πρωτάθλημα που κερδίσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Άλβες, ο οποίος παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στους συμπατριώτες του.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση τι σημαίνει για τον Άλβες να είναι πρωταθλητής την πρώτη σου χρονιά ως αθλητικός διευθυντής στην ΑΕΚ, απάντησε: «Έχει ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο γιατί είναι η πρώτη μου χρονιά ως αθλητικός διευθυντής, αλλά και λόγω της σχέσης που έχω με την ΑΕΚ».

«Ήταν σε αυτόν τον σύλλογο όπου έπαιξα το 2004 και δεν κατάφερα να είμαι πρωταθλητής ως παίκτης, αλλά ευτυχώς κέρδισα τον τίτλο ως αθλητικός διευθυντής», συμπλήρωσε ο Μπρούνο Άλβες.

«Αυτός ο σύλλογος μου άνοιξε τις πόρτες για να επιστρέψω στην Πόρτο και να αγωνιστώ για μια θέση. Όταν τελείωσα την καριέρα μου, μου έδωσε μια ευκαιρία και πίστευε ότι μπορούσα να γίνω σημαντικός», είπε ακόμη ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ.

«Η φιέστα με τον Βόλο θα σημαδέψει τη μνήμη μου για πάντα»

Εν συνεχεία ο Άλβες αναφέρθηκε στη φιέστα τίτλου με τον Βόλο.

«Ήταν απίστευτο το πάρτι. Είναι ένας σημαντικός τίτλος που χρειαζόταν η ομάδα. Ήταν μία αρκετά δύσκολη περίοδος, τη χρονιά που εγκαινιάσαμε το γήπεδο μας. Είναι ένας τίτλος που μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα γιατί ΑΕΚ είναι μία ομάδα που μπορεί να κυριαρχήσει στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα τεράστιο πάρτι για τον σύλλογο, για τους φιλάθλους και για τους παίκτες. Αυτή η στιγμή θα σημαδέψει τη μνήμη μου για πάντα», επισήμανε.

Στο αν ήταν δύσκολο να φτιάξει μία δυνατή ομάδα στην ΑΕΚ, ο Άλβες επισήμανε: «Κληρονομήσαμε κάποιους παίκτες από πέρσι και φέραμε κάποιους νέους. Ήταν σημαντικός παράγοντας για την ομάδα που δεν έπαιξε στην Ευρώπη, επειδή ο προπονητής έχει περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσει μια ισχυρότερη ομάδα και να καλλιεργήσει δεσμούς φιλίας. Η δουλειά του Αλμέιδα ήταν συγκλονιστική με το γεγονός ότι είχε τον ίδιο τρόπο με τον λόγο για τους παίκτες. Μου αρέσει πολύ η ένταση που μας φέρνει στην προπόνηση».

«Έχουμε ακόμα τον τελικό του Κυπέλλου»

Σε ό,τι αφορά στο συμβόλαιό του, ο Άλβες αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσής του λέγοντας: «Δεν γνωρίζω κάτι. Αυτή είναι η πρώτη μου εμπειρία και πρέπει να κάνω μικρά και σταθερά βήματα. Ήταν μια χρονιά μάθησης και πρέπει να ζήσω τη στιγμή, χωρίς να προβάλλω μεγάλο μέρος του μέλλοντος. Θέλω να μάθω, είμαι φιλόδοξος και θέλω να συνεχίσω να κερδίζω. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε καλή δουλειά και έχουμε ακόμα τον τελικό του Κυπέλλου. Έχω πολλή δουλειά να κάνω».

«Ετοιμάζουμε κάποια πράγματα για την επόμενη σεζόν»

Όσο για την επόμενη σεζόν και το τι ετοιμάζει η ΑΕΚ, ο Άλβες επισήμανε: «Ετοιμάζουμε κάποια πράγματα, προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι να «παίξουμε» σ’ αυτό το πεδίο από πριν, γιατί ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Πρέπει να είμαστε οξυδερκείς και να είμαστε προσεκτικοί. Αλλά προς το παρόν, έχουμε ακόμα τον τελικό του Κυπέλλου και ζούμε ακόμα αυτή τη στιγμή της κατάκτησης του πρωταθλήματος».

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X