Champions League: Στον μεγάλο τελικό η Μάντσεστερ Σίτι, διέλυσε με 4-0 την Ρεάλ Μαδρίτης!

Champions League: Στον μεγάλο τελικό η Μάντσεστερ Σίτι, διέλυσε με 4-0 την Ρεάλ Μαδρίτης!
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης διαλύοντας με 4-0 τη Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε «φύλλο και φτερό» τη Ρεάλ με 4-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.

Αιχμαλωσία. Ασφυξία. Ποδοσφαιρικό… μπούλινγκ! Μόνο οι κορυφαίες εκδόσεις της παλιάς Μπαρτσελόνα είχαν καταφέρει να κάνουν την Ρεάλ Μαδρίτης να νιώθει τόσο άβολα στο γήπεδο. Συμπτωματικά, κάποιες από αυτές είχαν τον Πεπ στον πάγκο.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι έμοιαζαν σαν να ήταν περισσότεροι στο γήπεδο. Δεν ήταν. Έμοιαζαν όμως.

Ποδοσφαιρικοί κολοσσοί όπως ο Μόντριτς και ο Κρόος έμοιαζαν να παίζουν κορόιδο, μόνο που εκείνοι ήταν στην άβολη θέση, εκλιπαρώντας για μερικές επαφές με την μπάλα.

Στο τέταρτο, οι ολοκληρωμένες πάσες ήταν 124 με 13. Ο τηλεοπτικός φακός έδειξε την στολή του Έντερσον στο 27ο λεπτό, τότε ακούμπησε την μπάλα!

Ξέρουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι απολαυστική με την μπάλα στα πόδια. Κι όμως, αυτή τη φορά έμοιαζε ακόμα πιο απολαυστική, όταν την έχανε. Ο τρόπος και η ταχύτητα ανάκτησης, η λύσσα σε κάθε μονομαχία ήταν κάτι που έδειχνε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε καμία, μα καμία τύχη, ακόμα και αν ο Κουρτουά εμφανιζόταν με 8 χέρια στο γήπεδο.

Και, όντως, ο Βέλγος παίζει να εμφανίστηκε με περισσότερα από δύο χέρια στο γήπεδο! Σε δύο κεφαλιές εξ’ επαφής του Χάαλαντ, ο Κουρτουά άπλωσε το πελώριο κορμί του (13’, 21’) την ώρα που ο Νορβηγός είχε είχε ξεκινήσει να πανηγυρίζει!

Ήταν ένα φεστιβάλ ποδοσφαίρου. Μία γαλάζια πανδαισία. Τρίγωνα παντού, στόχευση σε κάθε φάση, απόλυτος έλεγχος της έντασης και του ρυθμού, εξωφρενικό πρέσινγκ, απόλυτη αρμονία παντού.

Σε μία φάση που ξεκίνησε από ένα κοντινά εκτελεσμένο κόρνερ, ο Ντε Μπρόινε με μαγική κάθετη έκοψε την ισπανική άμυνα στα δύο και ο Μπερνάρντο Σίλβα, με υπέροχο αριστερό τελείωμα ξάπλωσε τον Κουρτουά για το 1-0 (23’).

Η βασίλισσα τόλμησε να ξεκινήσει, πήρε ένα κόρνερ και χάρη στην κλάση του Κρόος είχε οριζόντιο δοκάρι σε απονενοημένο διάβημα και σουτ από τα 40 μέτρα (35’) στην μοναδική τελική της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλο το πρώτο μέρος.

Αντίθετα, στο ίδιο διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι είχε 13 και μία εξ’ αυτών έφερε και το 2-0 πριν το ημίχρονο. Ο Γκρίλις έκανε μία ακόμα από τις γνωστές του ποικιλλίες, ο Γκιντογάν που ήρθε από πίσω για να βγάλει καθαρό τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Κουρτουά, όμως ο Μπερνάρντο Σίλβα πήρε το ριμπάουντ με το κεφάλι και σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα των «πολιτών» (37’, 2-0).

Στο δεύτερο μέρος οι ρυθμοί ήταν άλλοι. Η Μάντσεστερ Σίτι επέλεξε να ελέγξει το τέμπο. Να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης τι έχει να δείξει κι αυτή στο γήπεδο. Κι όταν πέρασε η ώρα και κατάλαβε ότι η «βασίλισσα» δεν έχει τίποτα να δώσει άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τελειωτικό χτύπημα.

Δεν ήρθε σε καθαρό τετ-α-τετ του Χάαλαντ που νικήθηκε από τον Κουρτουά και το δοκάρι (73’) ήρθε λίγο αργότερα σε κεφαλιά του Ακάνζι που κόντραρε και στον Μιλιτάο (76’), ο οποίος τελικά χρεώθηκε το αυτογκόλ για το 3-0.

Οι πρώτες αλλαγές του Αντσελότι ήταν ο Μόντριτς και ο Κρόος. Ένα σημειολογικό τέλος εποχής. Αντιθέτως, ο Πεπ έφερε από τον πάγκο τον Φόντεν και τον Χουλιάν Άλβαρες. Το παρόν, αλλά και το μέλλον. Ο πεινασμένος Αργεντινός έκανε στις καθυστερήσεις το 4-0 σε μία βραδιά οργασμού για την Μάντσεστερ Σίτι που περιμένει την Ίντερ για την απόλυτη ονείρωξη. Το πρώτο…

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (3-2-4-1): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ρουμπέν Ντίας, Ακάνζι, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (84’ Φόντεν), Γκιντογάν (79’ Μαχρέζ), Γκρίλις, Μπερνάρντο Σίλβα, Χάαλαντ (89’ Άλβαρες).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (4-1-4-1): Κουρτουά, Καρβαχάλ (80’ Λούκας Βάθκεθ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά (80’ Τσουαμενί), Κρόος (70’ Ασένσιο), Μόντριτς (63’ Ρούντιγκερ), Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροντρίγκο (80’ Θεμπάγιος), Μπενζεμά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X