MLS και Μόντρεαλ ενδιαφέρονται για Αζάρ

MLS και Μόντρεαλ ενδιαφέρονται για Αζάρ
Photo Credits: INTIME

Το MLS και το Μόντρεαλ θέλουν τον Εντέν Αζάρ, όμως ο Βέλγος εξτρέμ θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Σειρήνες» από την άλλη μεριά του Ατλαντικού φαίνεται πως έχουν αρχίσει να ηχούν στα αυτιά του Εντέν Αζάρ, όμως εκείνος δεν δείχνει να… συγκινείται.

Όπως αναφέρει η Marca, η ομάδα του Μόντρεαλ επιθυμεί να τον κάνει κάτοικο Καναδά και να προσγειώσει στο MLS ένα άλλοτε αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με την ελπίδα πως θα καταφέρει να βγάλει στην επιφάνεια ξανά έστω μερικά από τα στοιχεία του παλιού καλού εαυτού του Βέλγου ποδοσφαιριστή.

Παρ’όλα αυτά, ο 32χρονος δεν δείχνει διατεθειμένος να μετακομίσει και θα ήθελε να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2024, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Μπορεί σε τέσσερα χρόνια στους Μερένγκες, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών, να μετρά μόλις 76 συμμετοχές με 7 γκολ και 9 ασίστ, όμως είναι χαρούμενος στην ισπανική πρωτεύουσα, αποφασισμένος να παραμείνει σε αυτή για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Από την άλλη, οι Μαδριλένοι, όπως είναι λογικό, θα ήθελαν να δουν τον Βέλγο να… κουνάει το μαντήλι καθώς τα 30 εκατομμύρια του ετήσιου μισθού του θα τους έδιναν «ανάσα» εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X