«Ψηφίζει» παραμονή στη Μπάγερν ο Μανέ

«Ψηφίζει» παραμονή στη Μπάγερν ο Μανέ
Photo Credits: INTIME

Παρά τη φημολογία ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει να πουλήσει τον Σαντιό Μανέ το ερχόμενο καλοκαίρι, η επιθυμία του Σενεγαλέζου είναι να παραμείνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε άλλο παρά σίγουρο μοιάζει το μέλλον του Σαντιό Μανέ στην Μπάγερν Μονάχου, με δημοσιεύματα γερμανικών Μέσων που βγήκαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες να αναφέρουν ότι οι Βαυαροί έχουν αποφασίσει να τον αποχωριστούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον έγκριτο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η επιθυμία του Σενεγαλέζου επιθετικού είναι να παραμείνει τουλάχιστον και για τη νέα σεζόν στην Μπάγερν, αφού δεν είναι στα σχέδιά του να αποχωρήσει, μόλις έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή του στη Γερμανία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, πιστεύει ότι θα μπορέσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Τούχελ, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλύτερη σχέση σε σύγκριση με αυτή που είχε με τον Νάγκαλσμαν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X