Ο Σακίρι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο MLS

Ο Σακίρι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο MLS
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από μία σημαντική καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο Σερντάν Σακίρι αποφάσισε να περάσει τον Ατλαντικό και να υπογράψει στους Σικάγο Φάιαρ, συνεχίζοντας να παίζει ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ και στο MLS.

Πρόκειται για μία άκρως επωφελή επιλογή για τον -αλβανικής καταγωγής-Eλβετό μεσοεπιθετικό, καθώς με ετήσιες απολαβές 8,15 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Σακίρι, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, που δόθηκαν στην δημοσιότητα από το MLS, ο έμπειρος άσος, προηγείται στον σχετικό πίνακα, του Ιταλού, Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος εισπράττει ετησίως 7,5 εκατομμύρια δολάρια, από την ομάδα του Τορόντο. Ακολουθούν, ο Χαβιέρ Ερνάντεθ (ΛΑ Γκάλαξι με συμβόλαιο 7,44 εκατομμύρια δολάρια), ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του Ινσίνιε, Φεντερίκο Μπερναντέσκι (6,3 εκατομμύρια δολάρια) και ο Ντόουγκλας Κόστα (ΛΑ Γκάλαξι, 4,51 εκατομμύρια δολάρια).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X