Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπενζεμά... λατρεύει τους Άγγλους

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπενζεμά... λατρεύει τους Άγγλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρίμ Μπενζέμα έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι ο «δήμιος» των Άγγλων, αφού έχει σκοράρει 20 τέρματα κόντρα σε Αγγλικούς συλλόγους.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά, αφού το πρώτο ματς είχε λήξει 1-1.

Οι Μαδριλένοι θέλουν να κάνουν το back του back αυτή την φορά μέσα στον Μάντσεστερ, αφού την περσινή σεζόν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό (πάλι κόντρα στην Σίτι) κάνοντας την ανατροπή στο 90′ και στο 91′ και οδηγώντας το ματς στην παράταση, για να γράψει εκεί το 3-1 ο Μπενζεμά.

Ο διεθνής επιθετικός έχει ιδιαίτερη έφεση απέναντι στις αγγλικές ομάδες, έχοντας μετρήσει 20 γκολ (4 από αυτά την φετινή σεζόν) απέναντι σε μεγάλες ομάδες της Premier League, την Μάντσεστερ Σίτι που θα αντιμετωπίσει και σήμερα (17/5), την Τσέλσι και την Λίβερπουλ.

Είναι δεύτερος στην λίστα του Champions League με τα περισσότερα τέρματα κόντρα σε Αγγλικούς συλλόγους, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι με 27 γκολ.

Άραγε θα σκοράρει ξανά κόντρα σε ομάδα της Αγγλίας, ο Γάλλος σούπερ σταρ; Η απάντηση σε λίγες ώρες.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X