Με μυθικό triple double του Γιόκιτς οι Νάγκετς πήραν την πρώτη «μάχη» με τους Λέικερς

Με μυθικό triple double του Γιόκιτς οι Νάγκετς πήραν την πρώτη «μάχη» με τους Λέικερς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν συγκλονιστικός και οδήγησε τους Ντένβερ Νάγκετς στη νίκη κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς (132-126), στο game 1 των τελικών της Δύσης, μετά από μια απίστευτη ματσάρα.

Ο Σέρβος σέντερ αποτέλεσε άλυτο πρόβλημα για τους μαχητικούς Λέικερς, με τον Γιόκιτς να ολοκληρώνει την αναμέτρηση έχοντας 34 πόντους, 21 ριμπάουντ 14 ασίστ και 2 μπλοκ σε 42 λεπτά συμμετοχής, αποτελώντας τον κινητήριο μοχλό για τους Νάγκετς, που τα… χρειάστηκαν στα τελευταία λεπτά.

Οι «Σβόλοι» ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο, αφού προηγήθηκαν με 37-25 στο πρώτο δωδεκάλεπτο και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας προβάδισμα 18 πόντων (72-54) και όλα έδειχνα ότι θα κάνουν περίπατο στο game 1 των τελικών της δυτικής περιφέρειας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι Λέικερς παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι, ο Άντονι Ντέιβις μπήκε περισσότερο στην εξίσωση και μείωσαν στους 14 πόντους στη λήξη του τρίτου δωδεκαλέπτου (106-92), για να μπουν στην τέταρτη περίοδο αποφασισμένοι για μεγάλη «μάχη».

Οι «Λιμνάνθρωποι» ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους και με ένα σερί 9-0 κατάφεραν να ρίξουν την διαφορά στους τρεις πόντους (124-121), 3:23 πριν την λήξη, προκαλώντας προβληματισμό στους Νάγκετς, όμως η κούραση έκανε την εμφάνισή της και οι Λέικερς δεν πήραν σωστές αποφάσεις στις τελευταίες επιθέσεις.

Έτσι, οι Νάγκετς άντεξαν μέχρι το φινάλε, έκαναν το 1-0 στη σειρά έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Νίκολα Γιόκιτς, με τους Λέικερς, ωστόσο να δείχνουν ότι θα αποτελέσουν πολύ σκληρό καρύδι, με τον Άντονι Ντέιβις να είναι συγκλονιστικός έχοντας 40 πόντους και 10 ασίστ.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X