«Ξεβράκωσε» Αλαφούζο ο Πετράκης του Λεβαδειακού: «Η ΑΕΚ κατέκτησε δίκαια τον τίτλο, κορυφαίος προπονητής ο Αλμέιδα»

«Ξεβράκωσε» Αλαφούζο ο Πετράκης του Λεβαδειακού: «Η ΑΕΚ κατέκτησε δίκαια τον τίτλο, κορυφαίος προπονητής ο Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Μέσα σε λίγες ώρες ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Πετράκης «άδειασε» τον Γιάννη Αλαφούζο και τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού κατά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Πετράκης παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για το «χαμό» του Γιώργου Χριστοβασίλη, τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού, την επόμενη μέρα της ομάδας, αλλά και το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΚ.

Ο Πετράκης «ξεβράκωσε» τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Ναι, ο προπονητής του αγαπημένου του «τριφυλλιού» Λεβαδειακού, είπε ότι «η ΑΕΚ κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα, το δικαιούταν και ο Παναθηναϊκός αλλά η ΑΕΚ παρήγαγε ένα ποδόσφαιρο που δικαιολογεί την κατάκτηση του τίτλου».

Ενώ σε ερώτηση για τον κορυφαίο προπονητή του πρωταθλήματος επισήμανε: « «Θα έδινα τον τίτλο στον Αλμέιδα, διότι κατάφερε να πείσει ένα γκρουπ ανθρώπων να ταυτιστεί με την ιδέα του. Όλα αυτά με παιδιά που δεν είχαν τα χαρακτηριστικά από πριν που θα δικαιολογούσαν αυτό το πλάνο. Όσο περνούσε ο καιρός βελτιωνόταν και άλλο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Metropolis»:

Για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ: «Δεν μπορώ να βρω τον λόγο, είναι ένα εσωτερικό θέμα μπορεί η αιτία να είναι διακριτή, μπορεί και να μην είναι όπως έγινε και στην περίπτωση του Λεβαδειακού. Χρειάζεται να βρίσκεσαι στην ομάδα για να πεις κάτι ασφαλές».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα, το δικαιούταν και ο Παναθηναϊκός αλλά η ΑΕΚ παρήγαγε ένα ποδόσφαιρο που δικαιολογεί την κατάκτηση του τίτλου».

Για τον κορυφαίο προπονητή του πρωταθλήματος: «Θα έδινα τον τίτλο στον Αλμέιδα, διότι κατάφερε να πείσει ένα γκρουπ ανθρώπων να ταυτιστεί με την ιδέα του. Όλα αυτά με παιδιά που δεν είχαν τα χαρακτηριστικά από πριν που θα δικαιολογούσαν αυτό το πλάνο. Όσο περνούσε ο καιρός βελτιωνόταν και άλλο»

Για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Κρίνονται στην στιγμή αυτά τα παιχνίδια, παίζει ρόλο η συγκέντρωση και το πλάνο, είναι ανοιχτός ο τελικός».

Για τον Γιώργο Χριστοβασίλη: «Ήταν ένας πολύ μεγάλος παράγοντας με βεληνεκές και ήθος, μου στιγμάτισε τη ζωή και την καριέρα. Ήταν τα πιο δημιουργικά χρόνια στην καριέρα μου. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό».

Για το μέλλον του στον Λεβαδειακό που υποβιβάστηκε: «Θα κάνουμε μία κουβέντα με τον πρόεδρο, αλλα δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω τώρα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X