Βλέπει... φαντάσματα και ο Άκης: «Ο Ολυμπιακός έλαμψε και σε αυτό το βρώμικο πρωτάθλημα – Μας έκλεψαν 14 βαθμούς!» (VIDEO)

Βλέπει... φαντάσματα και ο Άκης: «Ο Ολυμπιακός έλαμψε και σε αυτό το βρώμικο πρωτάθλημα – Μας έκλεψαν 14 βαθμούς!» (VIDEO)

«Ο Ολυμπιακός έλαμψε και σε αυτό το βρώμικο πρωτάθλημα – Μας έκλεψαν 14 βαθμούς!», είπε ο Άκης της Θύρας 7

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός άλλαξε τέσσερις προπονητές, έμεινε νωρίς εκτός τίτλου,. αλλά σύμφωνα με τον Άκη της Θύρας 7 αδικήθηκε και γι’ αυτό έχασε το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γνωστό οπαδό των «ερυθρολεύκων» ο Ολυμπιακός άξιζε να έχει 14 περισσότερους βαθμούς. Παράλληλα χαρακτήρισε βρώμικο το φετινή πρωτάθλημα, στο οποίο όπως τόνισε … ο Ολυμπιακός έλαμψε και πάλι».

«Ρε εσείς είστε για να πανηγυρίζετε κάνα κλεμμένο, να μαζεύεστε εκεί όλοι οι ψεύτες. Λέει 100.000 είχε απ’ έξω. Τι 100 χιλιάδες; Δεν έχετε γεμίσει το ΟΑΚΑ. Και τα είδαμε. Κάτι τζαμπατζήδες και τα σουβλατζίδικα με τα ντουμάνια. Οι καντίνες με τα ντουμάνια έξω από το γήπεδο και μου τους βγάλατε 100.000. Τις 3.000 τζαμπατζήδες που είχανε μπει μέσα»;

Σε άλλο σημείο ο Άκης είπε: «Όπως σας το είπα. Ο Ολυμπιακός των τόσων προβλημάτων, δεν μας κέρδισε κανείς. Σε παιχνίδια που τα θέλατε όλοι που καιγόντουσαν δεν μας κερδίσατε. Και κυρίως είδε όλη η Ελλάδα οτι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα για άλλη μια φορά. Ακόμη και στην απώλεια ενός τίτλου. Πάλι αυτός έλαμψε. Όχι δια της απουσίας του, δια της σφαγής του. Ολοι καταλάβανε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και τι χρειάστηκε, αυτές οι ομάδες που μας διαφημίσανε, ο βάζελος και η ΑΕΚ, ότι είχαν τις καλύτερες ομάδες της 20ετίας, τι χρειάστηκε για να σταματήσουν τον Ολυμπιακό. Όλοι τα είδαν. 14 βαθμούς έχουν κλέψει από τον Ολυμπιακό. Απροκάλυπτα. Ναι έτσι όπως σας το λέω. Ακόμη και οι ευνοημένοι της αντιπάλου ομάδας, να λένε τι έδωσε, τι έδωσε!».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X