Αραούχο: «Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, είπαμε καλύτερα 2οι και στο τέλος...»

Αραούχο: «Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, είπαμε καλύτερα 2οι και στο τέλος...»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένος του Ντέμη Νικολαΐδη στην εκπομπή «Monday FC» είναι ο Σέρχιο Αραούχο μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο, με τους δύο παίκτες της ΑΕΚ να μιλάνε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Αραούχο:

«Είναι διαφορετικό το ένα από το άλλο. Μοναδικό συναίσθημα.

Για τον Ματίας Αλμέιδα:

«Ήταν πιο εύκολο για μένα, μιλάμε την ίδια γλώσσα. Έχω μιλήσει μαζί του και ήξερα τι ήθελε. Το πιο σημαντικό είναι ότι από την πρώτη μέρα ήθελε να γίνει πρωταθλητής και να παλέψουμε ως το τέλος γι’ αυτό.»

Για το αν ξεχωρίζει κάποια στιγμή από τη φιέστα:

«Τα πάντα, όλα ήταν ξεχωριστά. Μετά από 3 εβδομάδες ήταν ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές.»

Για τις οδηγίες του Αλμέιδα:

«Είναι ό,τι βγαίνει στο γήπεδο. Ο Ματίας μου είπε κάνε ό,τι θες. Οι συμπαίκτες μου κατάλαβαν. Προσπαθώ να βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Όταν πρέπει να αμυνθώ, έπρεπε να είμαι στο καμπ. Έχω χάσει πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσα να έχω 5-6 γκολ περισσότερα.

Στο μεγαλύτερο διάστημα η ΑΕΚ κυνηγούσε τον Παναθηναϊκό, υπάρχει στιγμή π[ου το πιστεύουν ολοι»

Για τη μάχη του πρωταθλήματος:

«Ήμασταν μακριά σε απόσταση βαθμών, αλλά ο προπονητής μας ξεκαθάρισε πως θέλει να είμαστε πρωταθλητές. Μετά την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ (2-0) είχα πει καλύτερα να είμαστε δεύτεροι παρά πρώτοι.»

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X