Κεδέρης: «Κάναμε ένα μικρό βήμα, θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα»

Κεδέρης: «Κάναμε ένα μικρό βήμα, θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο παίκτης της ΑΕΚ για την πρώτη νίκη στους τελικούς επί του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών επικρατώντας με 21-19 του Ολυμπιακού στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Η «Ένωση» παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι αλλά κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της και να πάρει τη νίκη που της έδωσε το προβάδισμα στην «μάχη» του τίτλου. Ο παίκτης της ΑΕΚ, Χρήστος Κεδέρης μίλησε στο aek.gr για την σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αγωνιζόμαστε ξανά σε δύο μέρες και το χρονικό διάστημα είναι πολύ μικρό. Στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους χάσαμε την ενέργεια που είχαμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Δεν περισσεύει κανείς αυτή τη στιγμή και όλοι όσοι αγωνιζόμαστε, πρέπει να δίνουμε τα πάντα, να ματώνουμε για τη φανέλα και να ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει η ομάδα που βρισκόμαστε. Θεωρώ ότι με αυτή τη νίκη, έχουμε το πάνω χέρι, αλλά με πολύ ταπεινότητα κάναμε ένα μικρό βήμα, γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και όποιος το νομίζει αυτό, είναι πολύ γελασμένος. Θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε τη νίκη στην Ηλιούπολη και να κάνουμε το μπρέικ και στη συνέχεια να έρθουμε ξανά στο γήπεδο μας να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X