Ρότσα και Τσίπρας είπαν όλη την αλήθεια για τη διαφορά ΑΕΚ-Παναθηναϊκού: «Ήταν καλύτερη η ΑΕΚ, είχε σύνολο» (VIDEO)

Ρότσα και Τσίπρας είπαν όλη την αλήθεια για τη διαφορά ΑΕΚ-Παναθηναϊκού: «Ήταν καλύτερη η ΑΕΚ, είχε σύνολο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ρότσα και Τσίπρας συναντήθηκαν στην Ηγουμενίτσα και συμφώνησαν στην ποδοσφαιρική κουβέντα για το πρωτάθλημα πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, είχε σύνολο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρότσα και Τσίπρας συναντήθηκαν στην Ηγουμενίτσα, ήπιαν καφέ, μίλησαν για ποδόσφαιρο και είπαν όλη την αλήθεια για τη διαφορά ΑΕΚ-Παναθηναϊκού.

Έναν γρήγορο καφέ με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και νυν προπονητή του Θεσπρωτού, ήπιε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ομιλία του στην Ηγουμενίτσα, λίγο πριν αναχωρήσει για τα Γιάννενα, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία το βράδυ.

“Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται…”, έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο σχετικό απόσπασμα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο TikTok.

Στην ποδοσφαιρική συζήτηση που έχουν στο βίντεο, ο κ. Τσίπρας, που είναι ευρέως γνωστός ότι είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αναφέρει: “Είχαμε μια ευκαιρία, ήμασταν μπροστά σε όλο το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι χάθηκε στο ματς με τον Βόλο και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, που ήμασταν εμείς στην έδρα μας. Αυτά τα δυο θα μπορούσαμε να τα πάρουμε. Από την άλλη, κάναμε υπέρβαση με τον Άρη έξω, με τον ΠΑΟΚ έξω. Η ΑΕΚ ήταν λίγο καλύτερη από εμάς…”.

“Καλύτερη, είχε σύνολο”, συμπλήρωσε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Δείτε το βίντεο:

@atsipras #fyp #fypgreece #tiktokgreece #Τσίπρας #παναθηναϊκός ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X