
Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Άξια πρωταθλήτρια χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Κώστας Κατσουράνης, όπως είπε στους Betarades.
Ο άλλοτε μέσος της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν ανώτερη και επιβραβεύτηκε.
«Ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, όχι μόνο θεαματικό όπως πολλοί το λένε, αλλά αυτό που έχει περισσότερη ουσία, το ποδόσφαιρο που ήταν καλύτερο να το βλέπεις, το ποδόσφαιρο που είχε πάρα πολλή κίνηση, πολλά τρεξίματα, ήταν πάρα πολύ απαιτητικό.
Το είπε ο Πινέδα όταν τελείωσε το ματς στις δηλώσεις του, ότι κάθε μέρα μας ζητούσε και τίποτα δεν κάναμε καλά, να το κάνουμε καλύτερο. Το είπα με δικά μου λόγια. Αυτό λέει στην ουσία ο Πινέδα. Ότι ο προπονητής είναι απαιτητικός. Πέρασε πολύ γρήγορα αυτά που ήθελε στην ομάδα, γι’ αυτό και η ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενη και την κατάσταση των άλλων ομάδων, κυρίως του Ολυμπιακού, δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Κατσουράνης.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Νέο πρόβλημα με Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ! – Δεν παίζει σίγουρα με Άρη, Παναιτωλικό και Άγιαξ
- Παπαπέτρου-Τσαρούχα «τσάκισαν» την ΑΕΚ, σε νέα όργια για τα «καλομαθημένα» του Λιόλιου!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Βρε, λέτε να φύγει ο Κορδόν;
- Τρελαμένοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία στην Πάτρα: Οι ξένοι έξαλλοι με τους «γκρι» του Λιόλιου! – «Αυτά που είδαμε ήταν πρωτόγνωρα!»



Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ πίστεψε σε εμένα ακόμα κι όταν δεν έπαιζα πολύ»

Φενέρμπαχτσε: «Μερική απώλεια όρασης ο Μαντάρ»

Έμεινε από δυνάμεις η ΑΕΚ – Έχασε με 43-26 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη!

Τι παίζουμε σήμερα – Προγνωστικά Γερμανίας (3/12)

Ο Μπορμπόκης για την πορεία της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Περίμενα να έχει πάρει 7 βαθμούς, έπρεπε να πάρει κάτι από τα ματς με τη Μαρσέιγ» (VIDEO)