Τσέλσι: Το... αινιγματικό μήνυμα του Τιάγκο Σίλβα

Τσέλσι: Το... αινιγματικό μήνυμα του Τιάγκο Σίλβα

Το... αινιγματικό μήνυμα του Τιάγκο Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιάγκο Σίλβα, διάγει αισίως το 38ο έτος της ζωής του και βρίσκεται κοντά στο «λυκόφως» της καριέρας του. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην πατρίδα του με τα «χρώματα» της Φλουμινένσε, της ομάδας που το 2006, του έδωσε την ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο και αφού είχε αποθεραπευθεί από φυματίωση.

Το συμβόλαιο του με την Τσέλσι, λήγει το 2024, ωστόσο αυτήν την εβδομάδα, η αγγλική εφημερίδα «The Telegraph» αποκάλυψε ότι το διοικητικό συμβούλιο του λονδρέζικου συλλόγου, δεν θα σταθεί εμπόδιο εάν ο Σίλβα ζητήσει να φύγει αυτό το καλοκαίρι.

Και δεδομένης της πιο… αινιγματικής ανάρτησης του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μέλλον του Σίλβα, ίσως είναι μακρυά από την Αγγλία.

«Θα ήθελα να πω ευχαριστώ για την τόση αγάπη και σεβασμό για εμένα και την οικογένειά μου! Ξέρω ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά δεν είχαμε μία σεζόν που να αξίζει στην Τσέλσι και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό! Αλλά ακόμη κι έτσι, με τιμούν οι φίλαθλοι της ομάδας. Είναι πολύ ικανοποιητικό και να είστε σίγουροι ότι θα είμαι μπλε για το υπόλοιπο της ζωής μου! Σας αγαπώ, με όλη μου την δύναμη. Ευχαριστώ», έγραψε ο έμπειρος αμυντικός της Τσέλσι, στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X