Η χαρά, η γιορτή και οι τίτλοι για την ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η χαρά, η γιορτή και οι τίτλοι για την ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επέστρεψε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο «σπίτι» της και μαζί μ' αυτή γυρίζουν η χαρά, η γιορτή και οι τίτλοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από απουσία 20 και πλέον ετών και μαζί μ’ αυτή γυρίζουν η χαρά, η γιορτή και οι τίτλοι.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη στέψη της στης Φιλαδέλφειας τα μέρη. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τον τίτλο στο «σπίτι» της, όπου επέστρεψε τον περασμένο Σεπτέμβρη. Έχουν περάσει 20 χρόνια και 12 μέρες μετά το τελευταίο ματς στην παλιά έδρα της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έχουν περάσει επτά μήνες και 15 ημέρες μετά τα εγκαίνια, με την ΑΕΚ να έχει δώσει 15 ματς πρωταθλήματος μετρώντας 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Και η Ένωση είναι έτοιμη να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Έτσι ΑΕΚ και οι φίλοι της μετρούν τις ώρες για τη μεγάλη στιγμή, για τη στέψη της ως πρωταθλήτρια Ελλάδας στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Η ΑΕΚ νικά τον Βόλο, παίρνει τον βαθμό και ακολουθεί το πάρτι τίτλου εντός και εκτός γηπέδου με τους ποδοσφαιριστές, όπως έχουμε τονίσει, πρωταγωνιστές.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X