Novibet: Το κιτρινόμαυρο πάρτι ξεκινάει σε αποδόσεις τριπλασιασμού!

Novibet: Το κιτρινόμαυρο πάρτι ξεκινάει σε αποδόσεις τριπλασιασμού!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφτασε η μεγάλη ώρα για την ΑΕΚ! Η καλύτερη ομάδα της Super League έχει αγκαλιάσει την κούπα του πρωταθλητή και το ματς με το Βόλο (20:00) θα δώσει την αφορμή για ένα ανεπανάληπτο και ξεχωριστό κιτρινόμαυρο πάρτι!

H τρομερή παρέα των «κιτρινόμαυρων» φτάνει εκεί που άξιζε με βάση την εικόνα στο γήπεδο. Μετά τη νίκη επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αγκάλιασε την κούπα του πρωταθλητή, καθώς απέκτησε προβάδισμα τριών πόντων από τον Παναθηναϊκό, που έχασε από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Έτσι, η ΑΕΚ χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο και όλοι καταλαβαίνουν πως ο Βόλος, μία ομάδα που είναι πολύ πιο κάτω σε ποιοτικό επίπεδο και εντελώς αδιάφορη, δε μπορεί να σταματήσει τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι δεν έχασαν ούτε μία φορά στα Playoffs.

Η «Ένωση» είναι πολύ καλύτερη και οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε θέση να κυριαρχήσουν και να δώσουν το έναυσμα για ένα μεγάλο και ιστορικό πάρτι. Πρέπει να περιμένουμε ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο σφύριγμα και διαθέτει ξεκάθαρα την ποιότητα και την κλάση για να σκοράρει από νωρίς. Το ενδεχόμενο να δούμε γκολ από τους γηπεδούχους μέχρι το 10ο λεπτό βρίσκεται σε απόδοση 3.00.

Στο ίδιο πλαίσιο, η «Ένωση» θα πατήσει σίγουρα το γκάζι και δεν θα αφήσει καμία υποψία για αντίδραση στους αντιπάλους της. Οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να ανεβάσουν το τέμπο στο σημείο που θέλουν και το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 1.77.

Με «όπλο» το «καυτό» γήπεδο και τη μεγάλη ποιότητα, η ΑΕΚ θα κυριαρχήσει από την πρώτη πάσα και θεωρείται δεδομένο ότι ο αδύναμος Βόλος θα μείνει σε ρόλο κομπάρσου, παίζοντας μόνιμα πίσω από την μπάλα. Έτσι, η «Ένωση» θα μετακομίσει στην αντίπαλη περιοχή και το ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών με 4-0, 5-0 και 6-0 προσφέρεται σε απόδοση 2.85.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X