Ράτκλιφ: Θέλει τον Πότερ στη Νις

Ράτκλιφ: Θέλει τον Πότερ στη Νις
Photo Credits: INTIME

Ο ιδιοκτήτης της Νις, ο οποίος είναι φαβορί για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, θέλει τον Γκρέιαμ Πότερ για προπονητή της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σίριαλ της μεταβίβασης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του, καθώς ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει αποκτήσει την pole position χάρη στην πρόταση των 6,8 δισεκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να έχει τις τελικές επαφές με την διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων. Μέχρι να συμβεί αυτό, η ζωή συνεχίζεται στον σύλλογο που κατέχει ήδη στο χαρτοφυλάκιό του από το 2019, τη Νις, για τον πάγκο της οποίας ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος έχει βάλει στόχο την πρόσληψη του Γκρέιαμ Πότερ!

Όπως αναφέρουν γαλλικά Μέσα, η εταιρεία INEOS που βρίσκεται πίσω από τον γαλλικό σύλλογο κι ο αθλητικός διευθυντής του, Ντέιβ Μπρέιλσφορντ, έχουν καταλήξει στον Άγγλο τεχνικό για τη διαδοχή του Λουσιέν Φαβρ και σκοπεύουν να τον κάνουν κάτοικο Ριβιέρας από την επόμενη σεζόν. Το βασικό ζητούμενο του Μπρέιλσφορντ είναι η Νις την επόμενη σεζόν να πορευθεί με Βρετανό coach, κάτι με το οποίο είναι σύμφωνος και ο Ράτκλιφ.

Ο Πότερ απολύθηκε τον περασμένο Απρίλιο μετά από μόλις έξι μήνες στο τιμόνι της Τσέλσι και παραμένει ελεύθερος. Αυτό που μένει πλέον είναι να φανεί αν ο ίδιος είναι θετικά προσκείμενος στην ανάληψη του project και στην ιδέα να προπονήσει στη Ligue 1.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X