Ο πρόεδρος της Αλ Χιλάλ αρνείται πως υπάρχει συμφωνία με τον Μέσι (VIDEO)

Ο πρόεδρος της Αλ Χιλάλ αρνείται πως υπάρχει συμφωνία με τον Μέσι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της Αλ Χιλάλ δεν θέλησε να μιλησεαναφορικά με τις φήμες περί συμφωνίας με τον Λιονέλ Μέσι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αρχικό δημοσίευμα από την Ισπανία άρχισε να «ταράζει» από τώρα τα λιμνάζοντα ακόμη νερά της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Η επιβεβαίωση από τα γαλλικά Μέσα ήρθε να βάλει για τα καλά… φωτιά, παρουσιάζοντας κλεισμένο το deal. Ο Λιονέλ Μέσι πολιορκείται από την Αλ Χιλάλ, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 363 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, αλλά προς το παρόν ο πρόεδρός της κρατά ουδέτερη στάση αναφορικά με τις πιθανότητες της μετακίνησης του Αργεντινού θρύλου στη Σαουδική Αραβία.

Ο Φαχάαντ Μπιν Σαντ μπιν Ναφέλ ρωτήθηκε για την πιθανή έλευση του 36χρονου θρύλου στη χώρα, ωστόσο προτίμησε να μην τοποθετηθεί, ζητώντας μάλιστα από τα Μέσα να σταματήσουν ανάλογες ερωτήσεις μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο:

«Μη με ρωτάτε για τον Μέσι, δεν θα σας δώσω καμία είδηση. Αν προκύψει κάτι επίσημο θα το μάθετε από το γραφείο Τύπου μας».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X