«Ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις Τότεναμ και Ναγκελσμαν, υποψήφιος για τον πάγκο των «σπιρουνιών» ο Ποστέκογλου

«Ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις Τότεναμ και Ναγκελσμαν, υποψήφιος για τον πάγκο των «σπιρουνιών» ο Ποστέκογλου
Photo Credits: INTIME

Δεν ευδοκίμησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Νάγκελσμαν και Τότεναμ, ανάμεσα στους υποψηφίους για τον πάγκο των «σπιρουνιών» ο Ποστέκογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την απόλυση του Αντόνιο Κόντε τον περασμένο Μάρτιο. Οι Λονδρέζοι ξεχώρισαν την περίπτωση του Γιούλιαν Νάγκελεσμαν, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί και τον Απρίλιο του 2021 μετά τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών δεν έχουν ευδοκιμήσει, όπως υποστηρίζουν τα αγγλικά ΜΜΕ. Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν πριν αναλάβει ένα καινούργιο πρότζεκτ, ενώ θα ήθελε να υπάρχει και ένας αθλητικός διευθυντής που να υποστηρίζει τις ιδέες του.

Μετά από αυτά τα “σπιρούνια” στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις με τον Νάγκελσμαν να μην αποτελεί επιλογή. Ο Guardian υποστηρίζει ότι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβει την ομάδα είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X