Ο Σόλτσκιερ πρότεινε στην Μαν. Γιουνάιτεντ τον Χάαλαντ αλλά δεν τον άκουσαν

Ο Σόλτσκιερ πρότεινε στην Μαν. Γιουνάιτεντ τον Χάαλαντ αλλά δεν τον άκουσαν
Photo Credits: INTIME

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αναφέρθηκε στον Έρλινγκ Χάλαντ, τον οποίο είχε προτείνει στην ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επέστρεψε στο Μάντσεστερ για πρώτη φορά μετά από την απόλυσή του από τη Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο του 2021 και συνάντησε περίπου 400 οπαδούς της ομάδας σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ο Νορβηγός τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον Έρλινγκ Χάλαντ, τον οποίο είχε μαζί του στη Μόλντε, ωστόσο τώρα ο συμπατριώτης του επιθετικός σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ότι ο ίδιος τον πρότεινε στους κόκκινους διαβόλους σε μια οικονομική τιμή, ωστόσο δεν τον άκουσαν.

«Είχα κάποτε αυτόν τον ταλαντούχο επιθετικό που εμείς (η Γιουνάιτεντ) θα έπρεπε να έχουμε». Δεν χρειάστηκε να αναφέρει το όνομά του, καθώς όλοι κατάλαβαν για ποιον έλεγε.

«Τους κάλεσα έξι μήνες πριν μου προσφερθεί η δουλειά στη Γιουνάιτεντ και τον πρότεινε για τέσσερα εκατομμύρια λίρες. Έπρεπε να τον είχαμε τώρα, αλλά δεν με άκουσαν».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X