Μήνυμα Τσούμπερ στον κόσμο της ΑΕΚ: «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, σας παρακαλώ να μην μπει κάνεις μέσα στο γήπεδο»

Μήνυμα Τσούμπερ στον κόσμο της ΑΕΚ: «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, σας παρακαλώ να μην μπει κάνεις μέσα στο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Τσούμπερ στον κόσμο της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ σε δηλώσεις του πρίν από το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ. Ευχαριστώ στον κόσμο και… παράκληση από τον Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός επιθετικός μίλησε στην COSMOTE TV για τον αγώνα της Κυριακής και ζήτησε από τον κόσμο να δείξει ψυχραιμία με το τελευταίο σφύριγμα και να μην μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τσούμπερ

Κατ’ αρχάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας, από όλη την ομάδα, από όλο το τεχνικό επιτελείο. Γι’ αυτή τη μεγάλη υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Δεν είναι μόνο στα Playoffs, μας έδωσαν πολλή δύναμη και κατά τη διάρκεια σκληρών περιόδων της σεζόν. Αλλά, επίσης, θα ήθελα να παρακαλέσω όλους, ότι ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα να μείνουν ψύχραιμοι. Να μην μπουν στον αγωνιστικό χώρο, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για εμάς, για όλη την ομάδα, προκειμένου να έχουμε μια όμορφη γιορτή.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X