Τσούμπερ: «Πιστεύω στον εαυτό μου, ζούμε κάτι μοναδικό»

Τσούμπερ: «Πιστεύω στον εαυτό μου, ζούμε κάτι μοναδικό»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Στίβεν Τσούμπερ ενόψει το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV πριν από το ματς με τον Βόλο έκανε και αυτός σαφές μετά τον Ματίας Αλμέιδα ότι δεν έχει τελειώσει κάτι και η ΑΕΚ θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Τσούμπερ 

Για την προετοιμασία της ομάδας για ένα παιχνίδι που ο κόσμος ετοιμάζεται για φιέστα.

Κατ΄ αρχάς, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Θα πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να γίνουμε πρωταθλητές. Ξέρω, ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι γι’ αυτό το ματς. Αλλά πρώτα θα πρέπει να το κερδίσουμε.

Για το πώς βίωσε όλο αυτό που ακολούθησε το βράδυ της Δευτέρας μετά το παιχνίδι με τον Άρη.

Νομίζω ότι είναι κάτι μοναδικό αυτό που ζούμε τώρα. Όχι μόνο εμείς, οι οπαδοί, όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας. Πέρασε κάτι σε όλη την «οικογένεια» της ΑΕΚ αυτή τη σεζόν. Και για όλο αυτό που έκαναν οι οπαδοί όχι μόνο στο αεροδρόμιο, αλλά όλη τη μέρα, τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όχι μόνο γι’ αυτή την όμορφη περίοδο, γιατί ήμουν και πέρυσι εδώ που δεν τα είχαμε πάει καλά. Αλλά έμειναν εδώ, προσπάθησαν να μας υποστηρίξουν, οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

 

Για το αν είναι ο παίκτης των μεγάλων γκολ, με δεδομένο ότι σκόραρε και απέναντι στον Άρη.

Τι να πω; Πληρώνομαι για να κάνω πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, είναι φυσιολογικό.

Είχα χαρούμενος που βοηθώ την ομάδα με τις δυνατότητές μου. Απλώς, επαναλαμβάνω αυτό που έλεγα και πριν και μετά τον τραυματισμό μου. Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω στη σκληρή δουλειά γιατί πάντα σε αποζημιώνει.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X