Άρσεναλ: Υπογράφει νέο συμβόλαιο Ράμσντεϊλ

Άρσεναλ: Υπογράφει νέο συμβόλαιο Ράμσντεϊλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με αγγλικά μέσα, η Άρσεναλ και ο Άαρον Ράμσντεϊλ έχουν συμφωνήσει σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους.

Μπορεί η Άρσεναλ να έχει πέσει στην δεύτερη θέση πλέον και να έχει χάσει αρκετό έδαφος στην κούρσα του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει αλλάξει καθόλου τον σχεδιασμό των ανθρώπων της ομάδας, που ξέρουν πως ακόμη και χωρίς την κατάκτηση κάποιου τίτλου, η σεζόν που διανύουμε ήταν εξαιρετική για την ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό οι «κανονιέρηδες» θέλησαν να επιβραβεύσουν έναν από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές τους την φετινή σεζόν κι γι’ αυτό έφτασαν σε συμφωνία με τον Άαρον Ράμσντεϊλ για την ανανέωση του συμβολαίου του με βελτιωμένες φυσικά αποδοχές και διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο 24χρονος Άγγλος τερματοφύλακας, που ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2021 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντί 28 εκατ. ευρώ, πραγματοποίησε 38 συμμετοχές με την Άρσεναλ την φετινή σεζόν κρατώντας 14 φορές ανέπαφη την εστία του σε 3.450 αγωνιστικά λεπτά.

Υπενθυμίζουμε πως έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» είναι και ο Μπουκάγιο Σάκα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X