Καν: «Δεν φεύγει από τη Μπάγερν ο Μίλερ»

Καν: «Δεν φεύγει από τη Μπάγερν ο Μίλερ»
Photo Credits: INTIME

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Τόμας Μίλερ να ψάχνει... διέξοδο από τη Μπάγερν έβαλε ο CEO του συλλόγου, Όλιβερ Καν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον τύπο της Γερμανίας απασχόλησε τις τελευταίες μέρες ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος εμφανιζόταν να θέλει να αποχωρήσει από τη Βαυαρία και τη Μπάγερν, με τον CEO του συλλόγου να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει κουραστεί από τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητή στο σύλλογο και εξερευνούσε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μια διαφορετική ομάδα της Ευρώπης από τη νέα σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο CEO της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, έβαλε φρένο σε αυτά τα σενάρια, τονίζοντας πως ο Μίλερ δεν πρόκειται να φύγει από τη Βαυαρία το καλοκαίρι.

«Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Τόμας (σ.σ Μίλερ) είναι σε καλή φυσική κατάσταση, δεν τραυματίζεται ποτέ, και έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Είναι εξαιρετικά σημαντικός. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξει σε πολλούς ακόμα αγώνες για εμάς» ήταν τα λόγια του.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X