Δήμαρχος Σοσνόβιετς: «Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος»

Δήμαρχος Σοσνόβιετς: «Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος»
Photo Credits: INTIME

«Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος», δηλώνει ο δήμαρχος Σοσνόβιετς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τοποθέτησή του στο SDNA, ο δήμαρχος της πολωνικής Σοσνόβιετς, Arkadiusz Chęciński, επιβεβαίωσε τις επαφές με την ΕΠΟ και δήλωσε πως «είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Στο κάδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχει μπει για τα καλά το εξωτερικό δεδομένου πως ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική του Πανθεσσαλικού και οι όποιες επαφές έχουν καταλήξει σε αδιέξοδο. Μία από τις χώρες λοιπόν που έπεσε στο τραπέζι είναι και η Πολωνία και συγκεκριμένα το Σοσνόβιετς.

Ο δήμαρχος της πόλης, Arkadiusz Chęciński, επιβεβαίωσε στο SDNA τις επαφές με την ΕΠΟ, υπογραμμίζοντας πως αναμένουν την οριστική απόφαση των Ελλήνων: «Είχαμε κάποιες συζητήσεις και αναμένουμε την τελική απόφαση από την πλευρά της ελληνικής Ομοσπονδίας. Εμείς είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τον τελικό του Κυπέλλου. Όπως έχουμε ενημερωθεί, η τελική απόφαση θα παρθεί αύριο (12/5). Ως εκ τούτου περιμένουμε και εμείς τα νεότερα».

Σε ερώτηση για το πώς προέκυψε το Σοσνόβιετς, δήλωσε πως: «Μίλησαν από Ελλάδα με την Ομοσπονδία της Πολωνίας για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου στη χώρα μας ενώ επικοινώνησαν και με τους ιθύνοντες του γηπέδου στο Σοσνόβιετς (σ.σ. το γήπεδο της Ζαγκλέμπιε) και υπήρχε απόλυτη ικανοποίηση από την έκβαση των επαφών και έτσι συμφωνήσαμε».

Μάλιστα, ο δήμαρχος της πόλης, Arkadiusz Chęciński, έκανε λόγο για μία ενδιαφέρουσα ιδέα, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο. Ίσα ίσα είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα ιδέα και για εμάς είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαφημίσουμε και την πόλη και τα γήπεδα μας. Νομίζω ότι και για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλό να βγαίνει προς τα έξω».

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X