Η Τότεναμ αποφασίζει για το μέλλον του Κουλουσέφσκι

Η Τότεναμ αποφασίζει για το μέλλον του Κουλουσέφσκι
Photo Credits: INTIME

Η Τότεναμ θα αποφασίσει για το μέλλον του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα της Γιουβέντους και του Αλέγκρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμφίρροπο το μέλλον του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Τότεναμ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πληρώσουν 35 εκατ. ευρώ στην Γιουβέντους, που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Σουηδού.

Ο Κουλουσέφσκι θέλει να παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο, όμως αυτό θα αποφασιστεί από την διοίκηση των spurs και τον προπονητή που θα αποκτηθεί το καλοκαίρι, οπότε είναι πιθανόν να επιστρέψει στο Τορίνο και στην Γιουβέντους, παρότι δεν βρίσκεται στα σχέδια της ομάδας και του Αλέγκρι. Οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον 23χρονο μέσο.

Ο Κουλουσέφσκι έκανε θετική σεζόν στην Τότεναμ, συγκεκριμένα είχε 34 συμμετοχές, σκόραρε 2 τέρματα και μοίρασε 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X