Καν: «Κάναμε τα πάντα για να αποκτήσουμε τον Χάαλαντ»

Καν: «Κάναμε τα πάντα για να αποκτήσουμε τον Χάαλαντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γενικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν αποκάλυψε ότι οι Βαυαροί το καλοκαίρι έκαναν τα πάντα για να αποκτήσουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ προτού μετακομίσει στην Μάντσεστερ Σίτι.

«Κάναμε τα πάντα για τον Έρλινγκ Χάαλαντ αγγίζοντας τα οικονομικά μας όρια. Έπρεπε να αποφασίσουμε αν θα εγκαταλείψουμε το οικονομικό πλάνο του συλλόγου όσον αφορά στην μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών. Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό. Δεν λειτουργεί έτσι η Μπάγερν.

Υπάρχει μια φιλοσοφία και είναι ότι ξοδεύουμε όσα εισπράττουμε. Το να επενδύεις μεγάλο ποσό σε έναν μόνο παίκτη είναι μεγάλο ρίσκο πάντα. Όλα πρέπει να γίνουν με σοφία.

Ο παίκτης πρέπει να ταιριάξει με την ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Το όλο πακέτο ήταν υπερβολικό για εμάς. Κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ακολουθήσεις τις υπόλοιπες ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Όλιβερ Καν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X