ΤΡΕΛΑ: Μέχρι και 100.000 οπαδοί της ΑΕΚ αναμένονται την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια!

ΤΡΕΛΑ: Μέχρι και 100.000 οπαδοί της ΑΕΚ αναμένονται την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται την Κυριακή να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ραντεβού με την ιστορία την Κυριακή, καθώς θα πανηγυρίσει(χρειάζεται ένα βαθμό στο ματς με τον Βόλο) την κατάκτηση του τίτλου!

Η Ενωση υποδέχεται το Βόλο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» την Κυριακή στις 20:00 και θέλει ένα βαθμό απέναντι στους Θεσσαλούς για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Ενα πρωτάθλημα που αναμένεται να το πανηγυρίσει στο Σπίτι της για πρώτη φορά, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οποία επέστρεψε πριν από λίγους μήνες και αναμένεται με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει (σσ. απομένει και ο τελικός Κυπέλλου) μια μαγική σεζόν. Στόχος άλλωστε είναι το νταμπλ!

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ήδη sold out για τα εισιτήρια του αγώνα και οι προβλέψεις κάνουν λόγο για πάνω από 100.000 φιλάθλους στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή, καθώς αρκετοί θα είναι αυτοί που παρόλο που δεν θα έχουν εισιτήριο για να δουν από κοντά το ματς, θα βρεθούν στην περιοχή για να πανηγυρίσουν μαζί με άλλους συνοπαδούς τους το πρωτάθλημα.

Έτσι, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ αναμένεται να γεμίσουν όλα τα μαγαζιά (καφέ-εστιατόρια) της περιοχής με οπαδούς της Ένωσης από την Αττική, όλη την χώρα ακόμη και το εξωτερικό (!!!) και την ώρα του αγώνα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ θα βρίσκονται οπαδοί της ομάδας για να δουν τον αγώνα και να περιμένουν… την φιέστα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται… κομμάτι της φιέστας να μεταφερθεί και εκτός γηπέδου, καθώς το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και περισσότεροι οπαδοί της ΑΕΚ θα είναι εκτός γηπέδου, παρά εντός αυτού!

Η Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να είναι… ΜΑΓΙΚΗ!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X