Σοκαρισμένη η Ράνια Τζίμα για τον θάνατο του βρέφους στην Άρτα: Έσκυβε το κεφάλι της και δεν μπορούσε να μιλήσει – «Απίστευτο» (VIDEO)

Σοκαρισμένη η Ράνια Τζίμα για τον θάνατο του βρέφους στην Άρτα: Έσκυβε το κεφάλι της και δεν μπορούσε να μιλήσει – «Απίστευτο» (VIDEO)

Αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στην Άρτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχαία τραγωδία εξελίσσεται στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου νοσηλεύονται ο πατέρας που εγκατέλειψε το 5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή, αλλά και η μητέρα του.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς τόσο άδικα χάθηκε το μικρό παιδί, με την τοπική κοινωνία της Άρτας να παραμένει συγκλονισμένη, κι ακόμα να μην έχει ξεκαθαριστεί το πως ο πατέρας ξέχασε το 5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.

Η Ράνια Τζίμα, παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο του MEGA την είδηση με ανταπόκριση από την Πάτρα αλλά και με ρεπορτάζ από την Αίθουσα Σύνταξης, ωστόσο δεν έβγαινε καλά καλά η φωνή της με το μόνο που να μπορεί να πει είναι «Απίστευτο».

Δείτε το VIDEO εδω

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X