ΑΕΚ: Η επιθυμία του Μελισσανίδη που έκανε εντολή ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Η επιθυμία του Μελισσανίδη που έκανε εντολή ο Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Η ιστορία που άλλαξε τα... πάντα στην ΑΕΚ, ξεκίνησε από δυο τρομερές ατάκες από τον Μελισσανίδη και τον Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέμπτη 21 Απρίλιου του 2022. Μεγάλη Πέμπτη για την ακρίβεια, Ο Ματίας Αλμέιδα φτάνει στην Αθήνα χωρίς καμία απολύτως συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Μόνο για να κάνει μια συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δευτέρα 8 Μαίου του 2023. Η ΑΕΚ του Αλμέιδα αγκαλιά με το πρωτάθλημα και στον τελικό του κυπέλλου.

Μια μαγική διαδρομή ενός χρόνου, που πλέον ξέρουμε πότε ξεκίνησε, βλέπουμε και ζούμε το πότε και το πως καταλήγει. Όμως είναι εντυπωσιακό το πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αυτή η σχέση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αλμέιδα, που ουσιαστικά άλλαξε εντελώς τη μοίρα της Ένωσης. Δεν είναι δα και μικρή υπόθεση, από εκτός Ευρώπης το 2022 σε πρωτάθλημα και ενδεχομένως και Κύπελλο το 2023.

Εκείνο το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, η αλήθεια είναι πως ούτε ο Μελισσανίδης ήξερε τι θα έβλεπε μπροστά του, ούτε ο Αλμέιδα. Ο ένας ήξερε πραγματικά ελάχιστα πράγματα για τον άλλον. Όμως και οι δυο ήξεραν τι ακριβώς ζητούσαν. Και αυτό επί της ουσίας, περικλειόταν σε δυο ατάκες που ακούστηκαν εκείνο το απόγευμα. «Μπορείς να γίνει ο δικτάτορας που θέλω μέσα στα αποδυτήρια και στην ομάδα;», αναρωτήθηκε φωναχτά ο Μελισσανίδης. «Μπορείς να μου δώσεις την ευκαιρία που θέλω», ήταν η απάντηση έστω και σε πιο χαμηλούς τόνους από τον Αλμέιδα.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία. Διότι και ο Μελισσανίδης είχε ήδη πειστεί να δώσει την ευκαιρία που ήθελε ο Αλμέιδα. Αλλά και ο Αργεντινός αισθανόταν έτοιμος να γίνει ο δικτάτορας που θα ήθελε ο Μελισσανίδης, χωρίς στην πραγματικότητα να λειτουργήσει ποτέ ως κανονικός δικτάτορας. Βεβαίως για να φτάσει εως εκείνη την κατάληξη, είχαν προηγηθεί και άλλα πράγματα σ’ εκείνη την συνάντηση.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X