Βαγγέλης Μαρινάκης: Ζήτησε από την ΚΕΔ Elite διαιτητές ή ρέφερι α' κατηγορίας για την τελευταία αγωνιστική

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ζήτησε από την ΚΕΔ Elite διαιτητές ή ρέφερι α' κατηγορίας για την τελευταία αγωνιστική

Ο Μαρινάκης ζήτησε από την ΚΕΔ Elite διαιτητές ή ρέφερι α' κατηγορίας για την τελευταία αγωνιστική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης  έχει ήδη ζητήσει από την ΚΕΔ και τη διοίκηση της ΕΠΟ Elite διαιτητές ή έστω α’ κατηγορίας για την τελευταία αγωνιστική των play – Offs.

Ειδικότερα η επιστολή που εστάλη από την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη ως πρόεδρος της Λίγκας προς την ΚΕΔ και την ΕΠΟ:

Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 14.05.2023 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των play – offs του πρωταθλήματος της Super League 1 κατά την οποία θα κριθεί αφενός μεν ο τίτλος του πρωταθλητή και αφετέρου η τελική κατάταξη των ομάδων που δυνητικά θα καθορίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης περιόδου.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι έχετε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να οριστούν στους αγώνες αυτούς διαιτητές από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA ή έστω Διαιτητές Πρώτης Κατηγορίας προερχόμενοι από τα έξι (6) κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας).

Ορισμός διαιτητών που δεν θα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα συνιστά ομολογία απόλυτης αποτυχίας και (άλλο ένα) τεκμήριο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X