Είμαστε πια πρωταθλητές, η ΑΕΚάρα πρώτη και καλύτερη!

Είμαστε πια πρωταθλητές, η ΑΕΚάρα πρώτη και καλύτερη!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου δικαιώνεται για όσα υποστήριζε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, για την ανωτερότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασε μεγάλος δρόμος. Δύσκολη διαδρομή. Εμπόδια, ζόρικες καταστάσεις. Αλλά όσα και εάν λένε, όσα και εάν βγάζουν, πάντα θα επιμένω και θα λέω: εμπιστευθείτε την κρίση σας, εμπιστευτείτε τα ματάκια σας. Εδώ και μήνες, σας έλεγα πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Φτάσαμε στο παρά ένα και ήρθε η απόλυτη δικαίωση. Η ΑΕΚ είναι ουσιαστικά πρωταθλήτρια Ελλάδας, καθώς έπειτα από όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να κατακτήσει τον τίτλο.

Ηταν δίκαιο; Αναμφίβολα. Οση σπέκουλα και εάν υπήρξε, οι παίκτες, το σύνολο, τον προπονητή, την έδρα που είχε η ΑΕΚ στο σύνολο της σεζόν, δεν μπόρεσε να το ανταγωνιστεί κανείς. Ακόμα και ο Παναθηναϊκός που ήταν δεδομένα ένας σημαντικός και άξιος αντίπαλος, ήταν φανερό πως είχε πολλά καλά στοιχεία, αλλά επίσης ήταν ξεκάθαρο πως δεν είχε την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού της Ενωσης. Ετσι, έφτασε ως εδώ, αλλά κάπου ήρθε το τέλος.

Δίκαιη πρωταθλήτρια

Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα. Δικαίως είναι πρωταθλήτρια. Ακόμα και το τελευταίο παιχνίδι, ήταν μια τεράστια επιβεβαίωση όσων συζητάμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η ΑΕΚ μπήκε πνιγμένη στο άγχος, δεν της βγήκαν 2-3 φάσεις στην αρχή και με συγκεκριμένα λάθη στην άμυνα βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πέναλτι που κέρδισε ο Γκαρσία από τον Πινέδα. Εκεί είναι εύλογο πως κλονίζεται κάθε ομάδα, ειδικά όταν δεν έχει τριφτεί επί χρόνια στον πρωταθλητισμό.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ υπάρχει περίσσευμα ποιότητας, αυτοπεποίθησης, τσαμπουκά. Χάρη στην κλάση των παικτών της, δεν συνήλθε απλά άμεσα και πέτυχε να ισοφαρίσει με τη σεντερφορίσια γκολάρα του Φαν Βέερτ, αλλά κατάφερε να πάρει και προβάδισμα με τον δαιμονισμένο Τσούμπερ. Από εκεί και έπειτα, όλα πήραν το δρόμο τους και απλά απέμενε ο χρόνος για να μπορέσει η ΑΕΚ να φτάσει στο στόχο της και να έρθουν τα καλά νέα από τον Πειραιά.

Η αξία του ηττημένου

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε να πούμε πολλά για όσα σημάδεψαν αυτήν την πρωταθληματική πορεία της ΑΕΚ. Αλλά επί του παρόντος, έχω να σας πω μόνο πως η ΑΕΚ μπορεί να γιορτάζει με την ψυχή της, για ένα πανάξιο πρωτάθλημα. Επιστρέφει στο σπίτι της, ως πρωταθλήτρια. Βάζει τις βάσεις για να μπει σε μια νέα εποχή, να χτίσει τη δική της δυναστεία. Και ειδικά φέτος, που κατάφερε όσα πέτυχε κόντρα σε τρεις ιδιαίτερα ισχυρούς αντιπάλους, είναι κάτι που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Ξέρετε άλλωστε, αυτό είναι που δίνει και ακόμα μεγαλύτερη σημασία και αξία στη νίκη της ΑΕΚ. Η φήμη και η δυναμική του ηττημένου, δίνει δόξα στο νικητή. Καταλαβαίνω πως υπάρχουν παιδιά που θα είναι στεναχωρημένα, ειδικά φίλοι του Παναθηναϊκού που έφτασαν τόσο κοντά. Αλλά στη μεγάλη εικόνα, οφείλουν να δουν τη βελτίωση της ομάδας τους και κυρίως, πως το ελληνικό ποδόσφαιρο (χάρη κυρίως στην ΑΕΚ, αλλά και τον Παναθηναϊκό), μπορεί να απολαμβάνει πρωταθλήματα που κρίνονται στο νήμα σαν αυτό.

Αποδόθηκε δικαιοσύνη

Διαβάστε τη συνέχεια

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X