Αλβανός: «Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται για μια ομάδα με τόσο υψηλούς στόχους»

Αλβανός: «Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται για μια ομάδα με τόσο υψηλούς στόχους»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός μίλησε μετά τον χαμένο ημιτελικό για τα λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του και έφεραν τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα λάθη της ομάδας του και κυρίως την αποτελεσματικότητα στην επίθεση στάθηκε ο Αλέξης Αλβανός μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε πως κάποια λάθη αλλά και η διαιτησία εκνεύρισαν τους παίκτες του κάτι που δεν είναι αποδεκτό για μια ομάδα με τόσο υψηλούς στόχους. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Σίγουρα η καλή άμυνα του Ολυμπιακού μας προβλημάτισε πολύ σε συνδυασμό με τα πολλά χαμένα σουτ από τα 6 μέτρα και τον τερματοφύλακα τους που τους κράτησε σε πολλές περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τη διαφορά των 5 γκολ, την ψαλιδίσαμε στα δύο και στο ένα γκολ, αλλά η αποτελεσματικότητα ήταν βασικός λόγος του αποτελέσματος. Είχαμε πει ότι σε τέτοια ματς μετράει πάνω απ’ όλα η συγκέντρωση, η πειθαρχία και η ηρεμία. Κάποια λάθη δικά μας και κάποια διαιτητικά, μας νευρίασαν που δεν πρέπει να είναι αποδεκτό από μία ομάδα που έχει τόσο υψηλούς στόχους».

Για το αν ο χαμένος στόχος του Κυπέλλου, μπορεί να επηρεάσει την ΑΕΚ ενόψει τελικών, όπως συνέβη πέρσι, είπε: «Σε σύγκριση με πέρσι, σίγουρα η απώλεια ήταν από μία ομάδα (Πυλαία) που ήταν αουτσάιντερ. Φέτος αντιμετωπίσαμε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που έχει τους ίδιους στόχους και την ίδια δυναμική με εμάς. Δεν υπάρχουν φαβορί ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά είναι κάτι στο οποίο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είμαστε τυχεροί που έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και θα πρέπει να το κρατήσουμε και να μην σπαταλήσουμε την ευκαιρία όπως πέρσι».

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X