Πρώην μάνατζερ Τουρέ: «Το ξόρκι των σαμάνων έχει λυθεί, η Σίτι θα κατακτήσει το Champions League»

Πρώην μάνατζερ Τουρέ: «Το ξόρκι των σαμάνων έχει λυθεί, η Σίτι θα κατακτήσει το Champions League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα περιβόητα… ξόρκια που κρατούσαν μακριά τη Μάντσεστερ Σίτι από την κατάκτηση του Champions League φαίνεται να έχουν λυθεί σύμφωνα με τον Ντιμίτρι Σελούκ!

Ο γνωστός Ουκρανός πρώην μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, είχε αναφερθεί τα προηγούμενα χρόνια για μια κατάρα που έχει πέσει πάνω στους «πολίτες» για να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα ανέφερε πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αν όχι φέτος, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα κατακτήσει το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά».

«Θέλω να απολογηθώ για αυτό το θέμα. Νομίζω ότι έφτασε η ώρα αυτή η πικρία να σταματήσει και ξέρω ότι κι ο Γιάγια (σ.σ Τουρέ) θέλει το ίδιο γιατί σκέφτεται μόνο το καλό της Σίτι.

Μπορώ να πω ότι το ξόρκι έχει λυθεί από τους σαμάνους και νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει το Champions League υπό τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Έχουν μεγάλη ευκαιρία να το κατακτήσουν φέτος. Αλλά ότι και να συμβεί, σίγουρα θα το κερδίσουν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια» ήταν τα λόγια του Σελούκ.

Μάλιστα, λίγο μετά ο Τουρέ απάντησε στα όσα είπε, τονίζοντας ότι ο Σελούκ δεν τον εκπροσωπεί με κανένα τρόπο και δεν θέλει να τον εμπλέκουν με αυτές τις… ανοησίες: «Τα ΜΜΕ επικαλούνται τα λόγια του πρώην ατζέντη μου που μιλάει για μια κατάρα. Σας παρακαλώ μην με μπλέκεται με αυτές τις ανοησίες και τα στερεότυπα για τις αφρικανικές κατάρες. ΜΜΕ, σας παρακαλώ προχωρήστε.

Αυτός ο άνθρωπος δεν με εκπροσωπεί με κανένα τρόπο. Η ενίσχυση τέτοιων στερεοτύπων είναι ζημιογόνα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιβοριανός πρώην άσος της Σίτι.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X