Απίστευτο θρίλερ στην Championship: Μπήκαν στο… νήμα στα playoffs Κόβεντρι, Σάντερλαντ!

Απίστευτο θρίλερ στην Championship: Μπήκαν στο… νήμα στα playoffs Κόβεντρι, Σάντερλαντ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θρίλερ στην Championship κράτησε ως το φινάλε!

Διότι μέχρι και το τελευταίο λεπτό των αναμετρήσεων, το ενδιαφέρον έμεινε αμείωτο και κρίθηκαν οι δύο εναπομείνασες θέσεις για τα playoffs ανόδου, τις οποίες και τελικά πήραν η Κόβεντρι με τη Σάντερλαντ.

Με την Μπλάκμπερν να ισοβαθμεί με τη Σάντερλαντ στους 69 πόντους, αλλά να υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων (+13 η μία, -2 η άλλη).

Ένα βαθμό μακριά από τα playoffs τερμάτισε η Μίλγουολ, ενώ η Γουέστ Μπρομ του Κάρλος Κορμπεράν κυνηγούσε ως το φινάλε τη νίκη και τη διαφορά τερμάτων για να μπει στην εξάδα, αλλά ηττήθηκε εν τέλει από τη Σουόνσι με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 66 και να μένουν στο -3.Απίστευτο θρίλερ στην Championship: Μπήκαν στο… νήμα στα playoffs Κόβεντρι, Σάντερλαντ!

Η Σάντερλαντ, λοιπόν, πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα της Πρέστον, επικρατώντας 3-0 και με τα τρία τέρματα να έρχονται στο δεύτερο μέρος! Κάπως έτσι, εκτός από το τρίποντο ανέβασε και τη διαφορά των τερμάτων που είχε ήδη χτίσει από τις προηγούμενες αγωνιστικές, παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν της δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι.

Η Κόβεντρι την ίδια ώρα άντεξε στην έδρα της Μίντλεσμπρο και πήρε τον βαθμό (1-1) που έψαχνε για να τερματίσει στην 5η θέση, με την Μπλάκμπερν να μένει με την παρηγοριά της νίκης και της απίθανης ανατροπής μέσα στο Μίλγουολ (3-4).

Στα playoffs θα κοντραριστούν στα ημιτελικά η Λούτον με τη Σάντερλαντ και η Μίντλεσμπορ με την Κόβεντρι, με τις νικήτριες να περνούν στον τελικό όπου θα διεκδικήσουν στο «Γουέμπλεϊ» το εισιτήριο για την Premier League και το μπουστάρισμα των 150+ εκατ. ευρώ!

Υπενθυμίζεται πως οι Μπέρνλι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχουν εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, ενώ οι Ρέντινγκ, Μπλάκμπουλ και Γουίγκαν υποβιβάστηκαν στη League One!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X