Σκέφτεται να σταματήσει την καριέρα του ο Εντέν Αζάρ!

Σκέφτεται να σταματήσει την καριέρα του ο Εντέν Αζάρ!
Photo Credits: INTIME

Να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σκέφτεται σοβαρά ο Εντέν Αζάρ στο τέλος της επόμενης σεζόν, σύμφωνα με Μέσα από την Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να βάλει τέλος στην καριέρα του παρουσιάζεται ο Εντέν Αζάρ σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Relevo».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, ο Βέλγος, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τραυματισμούς και δεν εχει καταφέρει να παίξει ουσιαστικά καθόλου στη Ρεάλ Μαδρίτης, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της επόμενης σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη «Βασίλισσα».

Ο Αζάρ αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Μαδριλένων (115 εκατ. ευρώ), ωστόσο έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις σε 75 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (τα περισσότερα ως αλλαγή), με απολογισμό 7 γκολ και 12 ασίστ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X