ΑΕΚ: Η «πελατειακή» σχέση του Γκαρσία με τον Αρη!

ΑΕΚ: Η «πελατειακή» σχέση του Γκαρσία με τον Αρη!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κοντράρεται κόντρα στον Άρη (08/05, 21:00), σε ένα κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, με τον Λιβάι Γκαρσία να επιδιώκει την επιστροφή στα γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται απόψε (08/05, 21:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη, κυνηγώντας αποκλειστικά το τρίποντο. Στις δυο αγωνιστικές που απομένουν ως το φινάλε του πρωταθλήματος, χρειάζεται να συγκεντρώσει έστω έναν βαθμό περισσότερο από τον Παναθηναϊκό ώστε να κατακτήσει τον τίτλο, πρώτο από το 2018.

Επειτα από δύο ισόπαλα αποτελέσματα, η Ένωση θα «κυνηγήσει» το διπλό και έπειτα θα περιμένει ένα… καλό νέο από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», εκεί όπου κοντράρονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μιας και η τύχη για τον τίτλο δεν είναι στα χέρια της.

Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις για τα Play Offs, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα μιας κι αναδείχθηκε ισόπαλη, δίχως τέρματα, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που το συγκρότημα του Ματίας Αλμέιδα, έμεινε στο μηδέν για δύο σερί παιχνίδια. Κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ο Λιβάι Γκαρσία δεν είχε την τύχη με το μέρος του καθώς παρά τις προσπάθειες του να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του, έπεφτε πάνω στον Τζολάκη.

Διαβάστε περισσότερα για τον Λιβάι Γκαρσία ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X