To «πρέπει» της ΑΕΚ διπλασιάζει!

To «πρέπει» της ΑΕΚ διπλασιάζει!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK παραμένει ενεργά στο κυνήγι του τίτλου και ετοιμάζεται για ακόμα μία «μάχη» με το «πρέπει» της νίκης κόντρα στον Άρη (20:00) για την προτελευταία αγωνιστική των Playoffs.

Το δεύτερο συνεχόμενο 0-0 της ΑΕΚ την κρατά στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όμως ήταν ξανά άδικο για την καλύτερη ομάδα της φετινής Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σαφώς καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, έκλεισαν τους Πειραιώτες στα καρέ τους και στο τέλος έφτασαν μία ανάσα από το πολυπόθητο γκολ, αλλά η μπάλα δεν τους βοήθησε. Η ισοπαλία στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ διατήρησε τις ελπίδες για την κούπα του πρωταθλητή και η ΑΕΚ πρέπει να ολοκληρώσει τη χρονιά με νίκες, περιμένοντας κάποια βαθμολογική απώλεια από το «τριφύλλι».

Κόντρα στον Άρη, η «Ένωση» μπορεί να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό της και να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης «κλείδωσε» την 5η θέση και φυσικά δεν διαθέτει την ποιότητα για να κοιτάξει τα μάτια την καλή και διψασμένη ΑΕΚ, κάτι που φάνηκε και στα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια. Έχοντας το βλέμμα στην κούπα, οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα μπουν με ορμή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το διπλό από ημίχρονο βρίσκεται σε απόδοση 2.20.

Η επιθετική ποιότητα και η κλάση της ΑΕΚ, σε συνδυασμό με τα αμυντικά κενά και την χαλαρότητα του Άρη, δημιουργούν ένα «παζλ» που οδηγεί σε ανοικτό παιχνίδι, υψηλό τέμπο και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η «Ένωση» θα προσπαθήσει να σκοράρει από νωρίς και συναντάμε το ενδεχόμενο για γκολ μέχρι το 28ο λεπτό στο 1.97.

Επίσης, η εικόνα των προηγούμενων αγώνων δείχνουν μία πιο «σφιχτή» ΑΕΚ στα μετόπισθεν. Ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περιθώριο για ρίσκο και είναι ξεκάθαρο ότι ο «Δικέφαλος» θα δώσει μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν. Σε απόδοση 1.75 το να κρατήσει το «μηδέν» η ΑΕΚ.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X