Ρεάλ Μ.: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό του CL με τη Σίτι ο Θεμπάγιος

Ρεάλ Μ.: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό του CL με τη Σίτι ο Θεμπάγιος
Photo Credits: INTIME

Χάνει τον πρώτο ημιτελικό του CL με τη Σίτι ο Θεμπάγιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να πανηγύρισε τα ξημερώματα της Κυριακής (7/05) την κατάκτηση του 20ου Κυπέλλου Ισπανίας στην ιστορία της, με το 2-1 επί της Οσασούνα, ωστόσο ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι στους ημιτελικούς του Champions League (Τρίτη 9/05, 22:00 – «Σαντιάγκο Μπερναμπέου), ο Κάρλο Αντσελότι μετράει μια καινούρια απώλεια.

Το τρόπαιο κατακτήθηκε στο «Εστάντιο ντελ λα Καρτούχα», ωστόσο  ο Ντάνι Θεμπάγιος, που δεν αγωνίστηκε καθόλου στον τελικό του Copa del Rey, θα μείνει εκτός δράσης για ακόμη 7-10 ημέρες λόγω τραυματισμού.

Αυτό σημαίνει πως ο 26χρονος μέσος δε θα αγωνιστεί με τους «πολίτες», αλλά κι απέναντι στη Χετάφε για την 34η αγωνιστική της LaLiga, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να τεθεί στη διάθεση του Ιταλού προπονητή του ενόψει της ρεβάνς με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο «Ετιχαντ» (17/05).

Τουλάχιστον, για τον Αντσελότι, πήρε χρόνο συμμετοχής μπαίνοντας ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Λούκα Μόντριτς. Τη φετινή σεζόν ο Θεμπάγιος έχει 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει μία φορά και έχοντας μοιράσει οκτώ ασίστ.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X