Ολλανδία: Μία ανάσα από τη... στέψη η Φέγενορντ

Ολλανδία: Μία ανάσα από τη... στέψη η Φέγενορντ

Το προτελευταίο βήμα για την επιστροφή στο «θρόνο» του ολλανδικού πρωταθλήματος, μετά από έξι χρόνια, πραγματοποίησε σήμερα η Φέγενορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το προτελευταίο βήμα για την επιστροφή στο «θρόνο» του ολλανδικού πρωταθλήματος, μετά από έξι χρόνια, πραγματοποίησε σήμερα η Φέγενορντ.

Με γκολ του Σαντιάγο Χιμένες στο 9ο και στο 75ο λεπτό, η ομάδα του Ρότερνταμ επικράτησε 2-0 της συμπολίτισσας Εξέλσιορ και διατηρεί το +8 από τη δεύτερη Αϊντχόφεν, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Eredivisie.

Η Φέγενορντ χρειάζεται ακόμη μία νίκη (ή ένα «στραβοπάτημα» της PSV) για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, κάτι που αναμένεται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα.

Η 31η αγωνιστική οριστικοποίησε το δίδυμο των ομάδων που θα υποβιβαστούν στο τέλος της σεζόν από τη μεγάλη κατηγορία. Μετά την Καμπούρ χθες (6/5), σήμερα υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Χρόνινγκεν, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς και έμεινε στο -10 από τη 16η θέση, η οποία οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X