ΑΕΚ: Ο Σιντιμπέ έχει ακόμη δρόμο για να είναι έτοιμος να παίξει

ΑΕΚ: Ο Σιντιμπέ έχει ακόμη δρόμο για να είναι έτοιμος να παίξει
Photo Credits: INTIME

Χρειάζεται δουλειά ακόμα για να είναι έτοιμος να παίξει ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δουλεύει ώστε να προλάβει να είναι διάθεσιμος τα τελευταία παιχνίδι της σεζόν για την ΑΕΚ ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Ο 31χρονος Γάλλος μπακ υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο στο παιχνίδι των πλέι οφ της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου η Ένωση πήρε ένα μεγάλο «διπλό» και ο ίδιος έκανε μια πολύ καλή εφμάνιση.

Εδώ και αρκετές ημέρες, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο δεν έχει μπει στις αποστολές καθώς δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος χρειάζεται ακόμα δουλειά για βρίσκετι στο επιθυμητό επίπεδο και κάνει… σπριντ για να προλαβει είτε το παιχνίδι με τον Βόλο, είτε τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.  βγήκε για ένα χαλαρό τρέξιμο στον αγωνιστικό χώρο και δίνει τη δική του μάχη επιστροφής.

Ο Σιντιμπέ ήταν αρκετά άτυχος φέτος από την αρχή της παρουσίας του, ωστόσο όσες φορές ήταν έτοιμος και αγωνίστηκε, φάνηκε η ποιότητα που διαθέτει και πως μπορεί να βοηθήσει το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα. Συνολικά ο μπακ από την Τρουά έχει 15 συμμετοχές με 3 ασιστ και συνολικά 931′ συμμετοχής.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X