Η κατάσταση στην ΑΕΚ με την ίωση - Σε τι κατάσταση θα κατέβει στο Χαριλάου

Η κατάσταση στην ΑΕΚ με την ίωση - Σε τι κατάσταση θα κατέβει στο Χαριλάου
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αύριο βράδυ δίνει το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν και θέλει νίκη στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη για να... ελπίζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις ιώσεις φαίνεται ότι δεν είναι καλή.

Στην ΑΕΚ η ίωση από το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει… χτυπήσει πολύ την ομάδα που έκτοτε έδωσε δύο ντέρμπι-τελικούς για το πρωτάθλημα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό «λαβωμένη» σε όλα τα επίπεδα, αν και οι παίκτες της δεν έκαναν… πίσω και τα έδωσαν όλα στο γήπεδο.

Αύριο η ΑΕΚ αγωνίζεται στις 21:00 στο Χαριλάου για το ματς με τον Άρη, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Στόχος της να κερδίσει και να περιμένει απώλεια βαθμών του ΠΑΟ των 30+ κρουσμάτων κορονοϊού στο Καραϊσκάκη στο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» απέναντι στον ΟΣΦΠ.

Η κατάσταση στην ΑΕΚ με την ίωση είναι καλύτερη. Και αυτό διότι δεν έχει νέα κρούσματα και όσοι νόσησαν είναι καλύτερα, αν και κάποιοι δεν είναι 100% έτοιμοι. Και αυτό είναι απολύτως λογικό μιας και η γαστρεντερίτιδα και οι στομαχικές διαταραχές έχουν… ταλαιπωρήσει πολύ τους «κιτρινόμαυρους».

Ωστόσο, και σε αυτό το ματς θα είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Απώλειες δεν θα υπάρχουν και άπαντες περιμένουν το… νεύμα του κόουτς για να μπουν και να τα δώσουν όλα.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X