Δουβίκας: «Δεν ξέρω αν θα μείνω ή θα φύγω από την Ουτρέχτη»

Δουβίκας: «Δεν ξέρω αν θα μείνω ή θα φύγω από την Ουτρέχτη»
Photo Credits: INTIME

«Δεν ξέρω αν θα μείνω ή θα φύγω από την Ουτρέχτη», δήλωσε ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος Τάσος Δουβίκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Δουβίκας ανέφερε πως δεν σκέφτεται αν θα πάρει ή όχι μεταγραφή, ενώ αποκάλυψε πως όνειρό του είναι κάποια στιγμή να παίξει στην Premier League.

Πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος είναι ο Τάσος Δουβίκας, που πλέον έχει φτάσει με τη φανέλα της Ουτρέχτης τα 16 γκολ στη λίγκα και τα 18 σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτόματα γύρω από το όνομά του έχει στηθεί ένα «γαϊτανάκι» ενδιαφερόμενων, όμως εκείνος τόνισε μετά το χθεσινό (8/5) 3-0 επί της Καμπούρ όπου σκόραρε δις, πως δεν σκέφτεται τι θα συμβεί.

«Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα φύγω το καλοκαίρι. Το εννοώ. Δεν το σκέφτομαι κιόλας και θα αποφασίσω μετά το τέλος της σεζόν. Αν δεν υπάρχει κάποια ομάδα που θα ήθελα να πάω, θα μείνω. Δεν έχω προτίμηση που θα παίζω, αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην Premier League. Ωστόσο δεν ξέρω αν υπάρχει πρόταση από κάποια αγγλική ομάδα», σχολίασε ο 23χρονος φορ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X