Δεν θα μας τρελάνετε ρε για ένα πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έχει βρει το δρόμο της

Δεν θα μας τρελάνετε ρε για ένα πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έχει βρει το δρόμο της
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου (με τα τεστ στο χέρι) γράφει για την ΑΕΚ και τα παράλογα που προσπαθούν να εμφανίζουν ως κανονικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξανά και ξανά και ξανά, η ίδια ιστορία. Νισάφι πια. Βαρετό. Δεν θα πεθάνουμε ρε για ένα τρόπαιο. Δεν θα μας τρελάνετε εσείς για ένα πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει βρει το δρόμο της, δεν θα χάσουμε το μυαλό μας με την παράνοια που μοιράζουν. Αλλά κάπου να μπει ένας φραγμός στη σπέκουλα και τη βρωμιά. Γιατί το μόνο που δεν μου μετέφεραν τις τελευταίες ώρες είναι πως η πηγή του κορωνοϊού δεν ήταν η Γουχάν, αλλά η Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μελισσανίδης τρελός επιστήμονας που κάνει πειράματα και οι παίκτες της ΑΕΚ πειραματόζωα που σπέρνουν τον ιό. Ντροπή ρε. Λίγη τσίπα.

Κάθε φορά που είναι η ΑΕΚ να πάρει πρωτάθλημα, θα γυρίσει ο… Ρουμπάμπας που έλεγε και ο Μελισσανίδης προ ετών. Αλλά κάπου όπα. Πίστευα πως τα χρόνια που προηγήθηκαν τα είχαμε ζήσει όλα. Να κλείνει η Εθνική οδός και να κόβεται η Ελλάδα στα δύο για τον ντοπέ Τσίγκοφ, να στήνουν παγίδες με την ελεγχόμενη ΕΠΟ για τον Βάλνερ, να αλλάζουν τους νόμους κατά το δοκούν, για να πετύχουν τους στόχους τους και να θέσουν την ΑΕΚ εκτός.

Για όλα φταίει η ΑΕΚ

Φέτος, ξεπεράστηκε κάθε προηγούμενο όριο. Για όλα φταίει η ΑΕΚ. Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε; Πάει στο Περιστέρι με τα κοντά δοκάρια και αγνοούν τους κανονισμούς, συνασπίζονται, βάζουν λυτούς και δεμένους για να αλλοιωθεί η κατάσταση. Περνά η ΑΕΚ από εκεί, πάλι οχετός. Φτιάχνουν πρόγραμμα καρμανιόλα, πάλι η ΑΕΚ φταίει. Ερχονται οι μεθυσμένοι από την Πολωνία, η ΑΕΚ φταίει. Τραμπουκίζουν τον Μάσα στο «Καραϊσκάκης» και δεν στέλνει η UEFA ξανά διαιτητές, εννοείται η ΑΕΚ φταίει. Εμφανίζει κρούσματα ο Παναθηναϊκός, μαντέψτε πάλι ποιος ευθύνεται. Ναι βρε, η ΑΕΚ.

Κοντολογίς για να μη χαλάσουμε και τις καρδιές μας τώρα που ανέβηκε και η θερμοκρασία. Δεχόμαστε α πριόρι, πως για ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ελληνική κοινωνία συνολικά, ευθύνεται η ΑΕΚ. Και προχωράμε να δούμε που θα βγει με όλη αυτήν την ιστορία. Οσοι δεν θέλουν να μπουν στο γαϊτανάκι της τρέλας και κρατούν το μυαλό στο κεφάλι, έναν τρόπο έχουν. Να βλέπουν τι συμβαίνει μέσα στα γήπεδα, να κοιτούν ποιος είναι καλύτερος εκεί.

Αυτό που έχει ήδη κατακτήσει η ΑΕΚ

Αυτό που έχει κερδίσει ήδη η ΑΕΚ και δεν μπορεί να το στερήσει κανένας, είναι πως πρόκειται για την ομάδα που έχει τη μεγαλύτερη αποδοχή στο φίλαθλο κόσμο, αναφορικά με την ποιοτική της ανωτερότητα. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος (ειδικά στο Ελλαδιστάν το έχουμε εμπεδώσει), αλλά αυτό που δεν μπορούν να αλλοιώσουν όση λάσπη και εάν ρίξουν είναι πως η ΑΕΚ αναγνωρίζεται ως η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Τελεία, παύλα, παράγραφος που έλεγε και ένας γνωστός.

Και αυτό όλο επίσης, είναι και το σημείο που δείχνει πως η ΑΕΚ έχει αλλάξει πια πίστα. Πέρασε τα δύσκολα, έφαγε τα λυσσακά της, αλλά τώρα βρήκε όλες τις προϋποθέσεις που οδηγούν στην επιτυχία: γήπεδο στολίδι, προπονητή που κάνει διαφορά, ρόστερ που δεν συγκρίνεται με κανέναν αντίπαλο. Εάν δεν μπει σε διαδικασία αυτοκαταστροφής, είναι νομοτελειακό να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και να πάρει όσα της αξίζουν και της αναλογούν.

Ο τελευταίος Σαμουράι και ο μονόδρομος

Ο Αλμέιδα είπε προ καιρού, σε ανύποπτη χρονική συγκυρία, πως όσα προβλήματα κι αν έχει, εάν συμπληρώνει 11άδα (από όποια ονόματα και εάν απαρτίζεται αυτή), θα «πολεμά» για τη νίκη. Το έχει κάνει πράξη μέχρι τώρα σε κάθε περίσταση. Βρήκε λύσεις σε έξι χειρουργεία στη διάρκεια της σεζόν, καταφέρνει να ανταπεξέρχεται δίχως τον παίκτη σημείο αναφοράς της σύγχρονης εποχής, ο κόσμος της ΑΕΚ δεν χορταίνει να βλέπει κάθε παράσταση αυτής της ομάδας.

Διαβάστε τη συνέχεια

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X