Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας ερευνούν ρατσιστική χειρονομία προς τον Σον

Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας ερευνούν ρατσιστική χειρονομία προς τον Σον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ και η Κρίσταλ Πάλας συνεργάζονται με τη Μητροπολιτική Αστυνομία για να διερευνήσουν τον ισχυρισμό για ρατσιστική κακοποίηση κατά του Σον Χέουνγκ-Μιν, δήλωσαν σήμερα (7/5) και οι δύο σύλλογοι.

Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φάνηκε να δείχνει έναν οπαδό στο στάδιο της Τότεναμ να κάνει ρατσιστική χειρονομία προς τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό καθώς περνούσε δίπλα από τους οπαδούς της Πάλας, μετά την αλλαγή στη χθεσινή νίκη της Τότεναμ με 1-0.

«Γνωρίζουμε για ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σχετικά με ένα άτομο που φαίνεται να κάνει ρατσιστικές χειρονομίες προς τον Χέουνγκ-Μιν Σον», ανέφερε η Πάλας σε ανακοίνωσή της.

«Έχουν μοιραστεί στοιχεία στην αστυνομία κι όταν εντοπιστεί θα αντιμετωπίσει απαγόρευση εισόδου. Δεν θα ανεχτούμε τέτοια συμπεριφορά στο σύλλογό μας».

Ο Σον έχει υποστεί ρατσιστική κακοποίηση στο παρελθόν. Πέρυσι, η Τσέλσι απαγόρευσε την επ΄ αόριστον είσοδο στην κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας μετά από αναφορές ότι ο Σον υπέστη ρατσιστική κακοποίηση κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι εάν κριθεί ένοχος, το άτομο θα λάβει την ισχυρότερη δυνατή ποινή», δήλωσε η Τότεναμ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X